Cantareata Delia, data DISPARUTA dupa cel mai puternic cutremur din ultimii 100 de ani

news

Una dintre cantaretele din Romania este data disparuta dupa cutremurul din Nepal! Alaturi de alte 3 persoane, artista Delia Opran, care se afla intr-o expeditie in muntii Himalaya, este de negasit dupa cutremurul de 7.9 din Nepal, care a provocat decesul a sute de persoane si pagube materiale importante.

Delia Opran, o cantareata din Romania, este cautata de MAE dupa seismul puternic din Nepal. Nimeni n-a mai reusit sa ia legatura cu tanara de doua zile, nici familia, nici autoritatile.

„In legatura cu persoana de sex feminin, care avea calitatea de turist, depunem toate eforturile, atat prin Ambasada Romaniei la New Delhi si prin consulatul onorific din Nepal, cat si la nivelul structurii competente din MAE sa o gasim cat mai repede, sa o identificam astfel incat sa avem un rezultat cat mai pozitiv pentru cei aflati in atentie”, a declarat Florin Parvu, director adjunct MAE, pentru Romania TV.

Delia Opran plecase in expeditie pe cont propriu, fara ghid, porter sau serpas.

O expeditie romaneasca, din care facea parte si alpinistul Alex Gavan, a fost surprinsa de avanlansa pe muntele Everest.

Ultimul bilant al cutremurului arata peste 750 de morti si 300 de raniti dupa dezastru. Cutremurul a fost urmat de 15 replici, cea mai mica avand magnitudinea de 4,5.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: