news

Capii PSD-ului, asteptati de protestatari la CEX-ul partidului: ”Am venit sa o intrebam pe doamna Dan ce s-a intamplat in data de 10 august”

Mai multe persoane s-au adunat, vineri, in fata Pavilionului Expozitional din Mamaia unde are loc reuniunea femeilor din PSD, cu intentia de a protesta in momentul sosirii lui Liviu Dragnea si a Vioricai Dancila. Protestatarii au tricouri pe care scrie ”Fara penali” si mesaje anti PSD, dar si steagul tricolor.

La Pavilionul Expozitional din Mamaia se desfasoara, vineri, Scoala politica de vara a Organizatiei Femeilor Social-Democrate (OFSD). Potrivit programului, la ora 15.00 ar fi trebuit sa soseasca liderul PSD, Liviu Dragnea, si premierul Viorica Dancila, care, insa, intarzie.

Mai multe persoane s-au strans in fata cladirii unde are loc sedinta, cu intentia de a protesta in momentul sosirii celor doi. Protestatarii au tricouri pe care scrie ”Fara penali” si mesaje anti PSD, dar si steagul tricolor. De asemenea, au adus un manechin din carton care o infatiseaza pe Viorica Dancila.

La scurt timp dupa aparitia protestatarilor in zona, a aparut un echipaj de Politie, cu doi agenti. Unul dintre protestatari a strigat ”Rusine Politiei”.

”Am venit sa o intrebam pe doamna Dan ce s-a intamplat in data de 10 august. (…) Am vrut sa aduc aminte Politiei Romane ca si-au patat onoarea. Politia si Jandarmeria”, a spus barbatul, jurnalistilor, scrie news.ro.

Politistii au intrat in Pavilionul Expozitional, iar la iesire, i-au cerut barbatului respectiv sa se legitimeze si l-au verificat in baza de date. Agentii au spus ca nu vor aplica nicio sanctiune, intrucat barbatul nu a comis nicio contraventie.

Operatiunea a durat cateva minute, dupa care politistii au plecat.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

America va avea un nou 6 ianuarie? Donald Trump si aliatii sai se pregatesc deja sa conteste o eventuala infrangere la alegerile din noiembrie

Donald Trump si aliatii sai pregatesc terenul pentru a contesta o eventuala infrangere in noiembrie,…

3 minute ago

Directorul uneia dintre cele mai temute inchisori din Columbia, asasinat dupa ce fusese amenintat cu moartea de catre detinuti

Directorul inchisorii La Modelo, una dintre principalele unitati penitenciare din Columbia, a fost asasinat joi…

17 minute ago

Traficant de droguri roman, arestat in Spania, odata cu „cea mai mare captura de metamfetamina din istoria tarii”

Politia spaniola a declarat joi ca a confiscat 1,8 tone de metamfetamina de cristal pe…

33 de minute ago

Dupa tentativa de asasinare a premierului slovac Fico, si omologul sau polonez, Donald Tusk, a primit amenintari cu moartea

Premierul polonez Donald Tusk a scris joi pe X ca a primit amenintari cu moartea…

O oră ago