externe

Capitanul Fiorentinei a decedat in somn la varsta de numai 31 de ani. Gazzetta dello Sport anunta care a fost cauza mortii fotbalistului

Fundasul italian Davide Astori, capitanul echipei Fiorentina, a fost gasit decedat, duminica, in camera sa de hotel, la varsta de 31 de ani, informeaza Gazzetta dello Sport.

Astori ar fi murit in timpul somnului, duminica dimineata, intr-un hotel din Udine, unde echipa din Florenta ar fi urmat sa intalneasca formatia locala, in aceeasi zi, in etapa a 27-a din campionatul Italiei. Potrivit sursei amintite, Astori ar fi murit din cauza unui stop cardiac.

„Fiorentina, ce tragedie! Capitanul cu 14 aparitii in squadra azzurra a fost gasit mort in camera sa de la hotelul ‘La di Moret’, din Udine. El a incetat din viata in somn, in urma unui stop cardio-respirator”, titreaza sursa citata.

De asemenea, clubul Fiorentina a emis un comunicat oficial prin care a confirmat decesul lui Astori si a cerut sa se respecte intimitatea familiei jucatorului.

Meciurile programate duminica in campionatul Italiei, inclusiv derby-ul dintre AC Milan si Internazionale Milano, au fost amanate, ca urmare a decesului capitanului echipei Fiorentina, Davide Astori, informeaza Gazzetta dello Sport.

Initial, a fost amanata partida Udinese – Fiorentina, apoi a fost amanat si meciul pe care Cagliari, fosta echipa a lui Astori, trebuia sa il joace la Genoa. In cele din urma, liga italiana a decis amanarea tuturor partidelor de duminica, printre care si „Derby della Madonnina”, Milan – Inter, care ar fi trebuit sa aiba loc de la 21:45.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

DNA l-a prins pe seful IPJ Cluj ca si-a folosit nevasta pentru a scapa de o amenda de circulatie. Politistii de la rutiera sunt si ei anchetati

Surse judiciare au prezentat detalii pentru aktual24.ro in legatura cu cazul chestorului Mihai Rus, seful…

3 ore ago

Razbunarea Chinei. Beijingul lanseaza o ancheta antidumping privind importurile de carne de porc din UE

China a anuntat luni ca a lansat o investigatie antidumping privind importurile de carne de…

6 minute ago

Noua strategie militara a Rusiei, panicata ca vin avioanele F-16 in Ucraina. Seful armatei Ucrainei: „Timpul va juca in favoarea noastra dupa ce vor sosi noile arme”

Ucraina a declarat ca fortele rusesti isi intensifica atacurile si incearca sa castige mai mult…

22 de minute ago

UE a prelungit cu inca un an sanctiunile pentru anexarea Crimeei de catre Rusia

La 17 iunie, Consiliul UE a decis sa prelungeasca sanctiunile introduse de Uniunea Europeana ca…

21 de minute ago

„Premiera mondiala”. Parisul va testa taxiurile zburatoare in timpul Jocurilor Olimpice – Video

Taxiurile zburatoare vor fi testate deasupra Parisului in timpul Jocurilor Olimpice din 2024, a anuntat…

O oră ago