„Captivitate fata de UE si NATO”. Vosganian si Teodorovici, sustinere puternica pentru Rusia

politica

Eugen Teodorovici si Varujan Vosganian au pledat, marti, in favoarea intereselor Rusiei in economia Romaniei, si au criticat „captivitatea fata de UE si NATO”

In cadrul audierii ministrului propus pentru Finante de catre comisiile de specialitate ale Parlamentului, Eugen Teodorovici a argumentat ca „banii nu au culoare” si ca nu intelege de ce nu trebuie sa avem relatii economice cu Rusia.

„Trebuie sa aveti o abordare de deschidere catre alte piete. Am fost la Timisoara zilele trecute si acolo erau peste 800 de oameni de afaceri, printre ei si rusi. Banii nu au culoare. Nu am inteles niciodata de ce trebuie sa avem aceasta relatie stransa doar cu spatiul comunitar. Romania trebuie sa se deschida si catre alte piete indiferent de culoare”, a spus ministrul demis al Finantelor, citat de Digi24.

Liderul ALDE, Varujan Vosganian, a fost si mai vehement, spunand ca nu crede „ca aceasta captivitate in Uniunea Europeana ne serveste noua ca tara.

„Planeta e rotunda. Trebuie sa aveti deschidere si catre alte piete. Problema noastra cea mai mare e ca nu existam economic in India, Vietnam, Singapore, America de Sud, am intrerupt toate parteneriatele economice cu Rusia – o piata uriasa. Nu cred ca captivitatea asta fata de UE si NATO e buna”, a spus Vosganian.

Mai mult despre: ,

Comentarii: