Caracatita dezinformarii in Regimul PSD. Ciolos, despre minciuna distribuita de un jurnalist gras platit de PSD: „Cale sigura de a otravi iremediabil societatea”

news

Dacian Ciolos a negat, luni pe Facebook, faptul ca s-ar fi intalnit la Viena cu fostul director adjunct al SRI Florian Coldea, dupa ce in presa locala au aparut informatii in acest sens. Informatia a fost publicata de Liviu Alexa in Ziar de Cluj, care anul trecut a incasat o suma consistenta de la PSD.

„Riscam sa devenim spectatori captivi ai unei lumi urate, ‘impodobita’ cu minciunile din ce in ce mai disperate ale celor care ne guverneaza. O lume in care scandalul, obscenitatea si nesimtirea incearca sa acopere coruptia, nepotismul si inaptitudinea guvernantilor. M-am obisnuit cu aberatiile spuse despre mine si despre activitatea mea. Am aflat ca Soros ar fi tatal meu, ca sunt un ultranationalist feroce, membru al unui partid in care nu am fost inscris niciodata si ca puterile oculte de la Bruxelles imi spun ce trebuie sa fac. Mai nou, am fost preafericit de presa pro-PSD si cu darul ubicuitatii. Am intalniri oculte cu Florian Coldea la Viena. Viena, in decembrie, e un loc placut, numai bun de vizitat, doar ca nu am mai ajuns acolo de vreo patru ani. Pe domnul Coldea nu l-am mai vazut de prin 2016, cand ne-am intalnit, in cadru oficial, la un eveniment cat se poate de public”, a scris Dacian Ciolos, luni pe Facebook.

Fostul premier a acuzat ca unii jurnalisti publica informatii fara a le verifica in prealabil.

„Dar ce conteaza adevarul sau bunul-simt? Scrie o publicatie cvasianonima ca ma intalnesc cu Coldea – asa trebuie sa fie. Trec doua zile in care minciuna este plimbata de ‘analisti’ aserviti pe la diverse emisiuni TV. Aceeasi stire este publicata, pe urma, in presa centrala, care ‘uita’ sa verifice daca informatia nu este cumva o dezinformare, o minciuna lansata de cei care se plang ca sunt asupriti de Statul Paralel. Abia apoi mi se ofera ‘dreptul’ de a comenta afirmatii care nu au fost verificate cu mine inainte de a fi publicate”, a completat Ciolos.

El considera episodul ca fiind un plan al PSD de a manipula si dezinforma opinia publica.

„Ei bine, aceasta este o cale sigura de a otravi iremediabil societatea. De a ne transforma intr-un popor speriat, neincrezator si usor manipulabil, in poporul perfect pentru a fi condus de Dragnea si de Valcov. Romania are nevoie de oameni ca voi, oameni onesti, harnici si cu bun-simt, care sa se implice in politica, hotarati sa schimbe democratic o clasa politica catastrofala pentru noi toti. Pe mine nu ma vor opri sa fac tot ceea ce pot pentru a aduce aceasta schimbare in bine”, a conchis fostul premier tehnocrat.

Ziar de Cluj, detinut de Liviu Aleza, a publicat informatia ca Dacian Ciolos, Mihai Razvan Ungureanu si Florian Coldea au avut o intalnire intr-un local din Viena.

Liviu Alexa  lucreaza si la NCN cu Razvan Dumitrescu de la Antenei 3. Newsweek Romania arata ca Alexa a inacasat anul trecut 431.000 de lei de la PSD prin Pagina Ciudatului SRL.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: