Caractere PSD. Firea se spala pe maini de Mitica, ii paseaza lui Badulescu sarcina: „Este responsabilitatea lui”

politica

Decizia privind invalidarea lui Mitica Dragomir pe lista consilierilor generali ai PSD apartine liderului PSD Sector 3, care a „primit sarcina” de la presedintele PSD sa organizeze o sedinta in acest sens cat mai curand posibil, a declarat vineri liderul PSD Bucuresti, Gabriela Firea.

„S-a pus si aceasta problema (invalidarea lui Dragomir – n.r.), iar presedintele PSD Sector 3, Aurelian Badulescu, a primit sarcina din partea conducerii centrale sa organizeze de urgenta o sedinta statutara in care sa analizeze aceasta situatie, avand in vedere reactiile publice care au aparut in ultima perioada, si sa se ia o o decizie in consecinta si in conformitate cu sarcina primita de la conducerea partidului”, a afirmat Firea, la sediul PSD, la finalul unei sedinte cu conducerea partidului.

Intrebata daca este de acord cu invalidarea lui Dragomir, Firea a aratat ca se afla „intr-o pozitie ingrata”.

„Ce sa spun, eu am o pozitie ingrata, pentru ca, asa cum stiti, am validat lista de consilieri generali pentru ca ni s-a dat aceasta posibilitate, sa avem autonomie. (…) Au fost propuneri de la colegii nostri, de la cele 6 sectoare, practic nu toate propunerile le-am facut eu. (…) Eu nu ma pricep la sport in general si nu ma pricep la fotbal si au fost colegi care au spus ca trebuie sa vina alaturi de noi personalitati din lumea sportului care reprezinta toate cluburile cu notorietate – Steaua, Dinamo, Rapid. Au fost facute aceste propuneri, am mers in alegeri, am castigat cel mai mare grup de consilieri generali si anume un numar de 21. Acum au aparut aceste discutii. Nu pot sa nu remarc faptul ca, daca domnul Dragomir era pe lista PNL, probabil ca nu erau atat de multe acuze in spatiul public. Asa, fiind pe lista PSD, noi intotdeauna sa fim criticati si in noi si in colegii nostri se arunca cu foarte mult noroi”, a sustinut Firea, citata de Agerpres.

Ea a adaugat ca nu poate sa stie acum care sunt sansele ca locul lui Dragomir sa fie invalidat.

„Eu nu pot sa spun inainte de a se organiza aceasta intalnire ce se va intampla acolo. Domnul Badulescu a promis domnului presedinte Ciolacu ca va convoca sedinta cat de curand posibil. (…) Si se va discuta, pentru ca asa este statutar. Nu as putea eu de la organizatia municipiului Bucuresti sa iau o astfel de decizie si nici conducerea nationala”, a precizat liderul PSD Bucuresti.

Prezenta lui Mitica Dragomir pe listele PSD de consilieri municipali ai Capitalei este una „inoportuna”, a declarat, vineri, presedintele partidului, Marcel Ciolacu, care a solicitat organizatiei Sectorului 3 sa analizeze aceasta situatie.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: