Caramitru acuza ca si fiii lui au fost batuti si gazati de jandarmi in Piata Victoriei: „Sunt profund socat”

news

Presedintele UNITER, actorul Ion Caramitru, directorul TNB, afirma ca este „profund socat de ceea ce s-a intamplat pe data de 10 August in fata Guvernului Romaniei” si ca se simte „solidar cu cei care au suferit nevinovati” la mitingul din Piata Victoriei.

„Sunt profund socat de ceea ce s-a intamplat vineri 10 August in fata Guvernului Romaniei. In dimineata acelei zile am zburat spre Elvetia pentru a sustine, a doua zi, un spectacol poetic in fata romanilor din Lucerna si imprejurimi. Am putut vedea, pe internet, tot ce s-a petrecut in Piata”, afirma Caramitru intr-o declaratie transmisa Agerpres.

El se declara „solidar cu cei care au suferit nevinovati” la mitingul din Piata Victoriei.

„Am trait practic acelasi soc pe care l-am avut la Chisinau privind la televizor ce se petrecea la Bucuresti in 1990, cand in 13-15 Iunie minerii faceau legea in Capitala. Si atunci, ca si acum, am ajuns la Bucuresti prea tarziu pentru a mai intreprinde ceva. Si atunci, ca si acum, am simtit ca parca un blestem ne insoteste, ca nu ne vom putea rupe niciodata de umbra zambitoare a lui Iliescu. Declar public ca ma simt solidar cu cei care au suferit nevinovati, ca moralmente am fost si eu in piata vineri 10 August 2018 aspirand gaze lacrimogene si incasand lovituri de baston alaturi de fiii mei si de toti oamenii maltratati acolo. Oameni nevinovati si demni de conditia lor de cetateni ai unui stat de drept”, mai spune Caramitru.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: