Caramitru anunta cutremur: „Va fi o curatenie masiva. Agentii Rusiei vor fugi sau vor fi arestati: Tariceanu, Dorneanu, Nastase, Weber, Felix Voiculescu”

politica

Andrei Caramitru afirma, intr-o analiza amanuntita a intaririi relatiilor dintre Romania si SUA, ca Tariceanu este „exponent de frunte” al Rusiei in Romania. Si nu este singurul.

„In PSD – aripa pro-Rusia si anti-occidentala este gradual eliminata (de asta il vedem pe Dancu si Grindeanu in fata, care sunt ok cu partenerii internationali) si de asta PSD a refuzat sa il preia pe Tariceanu (exponent de frunte a sovieticilor la noi)”, afirma Caramitru. El adauga ca „agentii Rusiei” ar putea fi arestati. „Va fi o curatenie masiva a clasei politice la noi – cei care vor cadea sigur (sau vor fugi sau vor fi arestati) sunt agentii Rusiei aici. Sunt multi si puternici – SUA si statul Roman nu isi mai pot lua riscul de destabilizare totala pe care cozile astea de topor o au ca misiune. Tariceanu, Dorneanu, Nastase, Weber, Felix Voiculescu, Ioan Niculae, Gusa, Ghita si multi altii cred ca tremura”, mai scrie Caramitru.

„Inteleg, pe surse, ca suntem pregatiti sa facem o baza uriasa americana la Constanta (se vorbeste de mii de hectare, o dimensiune cam cat jumatate de sector din Bucuresti)”, mai spune Caramitru.

Postarea integrala:

In toata zarva asta – vad ca nimeni nu comenteaza si intelege de fapt stirea cea mai importanta posibila. Ancorarea noastra totala in sfera militaro-economica a SUA.

Ce se intampla?

– ambasadorul SUA a avut un discurs fulminant, in care vorbeste de baronii talhari ai PSD care trebuie dati jos si de Romania ca exportator de securitate in Europa

– Ministrii energiei si ai armatei sunt acum in SUA. S-a anuntat semnarea unui acord de 8 miliarde pentru Cernavoda cu americanii

– Cumparam la greu armament SUA – rachete patriot, vehicule de lupta, avioane etc. Vorbim de peste 10 miliarde dolari

– Romania s-a pozitionat ferm langa Polonia si Lituania in criza din Belarus, cu mesaje dure anti-Rusia

– CSAT-ul si Iohannis au anuntat operationalizarea strategiei de aparare (unde Rusia este numita clar ca inamic strategic) inclusiv prin schimbarea legilor serviciilor secrete

– Inteleg, pe surse, ca suntem pregatiti sa facem o baza uriasa americana la Constanta (se vorbeste de mii de hectare, o dimensiune cam cat jumatate de sector din Bucuresti).

– In PSD – aripa pro-Rusia si anti-occidentala este gradual eliminata (de asta il vedem pe Dancu si Grindeanu in fata, care sunt “ok” cu partenerii internationali) si de asta PSD a refuzat sa il preia pe Tariceanu (exponent de frunte a sovieticilor la noi).

– Gunoiul se va strange in zona Ponta-Tariceanu acum. Va conta mult daca intra in parlament sau nu (eu cred ca vor intra si nu e bine).

Daca e cum cred eu , se va intampla asa

– Vom investi enorm in forte armate si fortele americane for fi prezente aici in numar mare, ca sa fim pregatiti pentru haos-ul previzibil care va veni odata cu prabusirea lenta a Rusiei – vorbim de Republica Moldova, Marea Neagra si poate chiar estul Mediteranei

– Vom deveni exportator important de energie (nucleara si gaze) in regiune, pentru a elimina santajul Rusiei prin energie in zona noastra

– Va fi o curatenie masiva a clasei politice la noi – cei care vor cadea sigur (sau vor fugi sau vor fi arestati) sunt agentii Rusiei aici. Sunt multi si puternici – SUA si statul Roman nu isi mai pot lua riscul de destabilizare totala pe care cozile astea de topor o au ca misiune. Tariceanu, Dorneanu, Nastase, Weber, Felix Voiculescu, Ioan Niculae, Gusa, Ghita si multi altii cred ca tremura. Ponta in prostia lui s-a lipit acum de astia. Ar trebui sa inceapa sa tremure si el

– Infrastructura va fi dezvoltata pe repede inainte – pentru ca are si o dimensiune militara. Trebuie sa avem posibilitatea de a misca repede activele armate in caz de situatie dificila.

De ce se intampla toate astea? Pentru ca Rusia intra gradual in implozie si riscul de haos in zonele estice este foarte mare.

– Intra in implozie pentru ca singurul motor economic de acolo – hidrocarburile – devine din ce in ce mai irelevant. Deja exista alternative in Europa (gazul LNG), masinile electrice reduc gradual nevoia de petrol, si China si UE au agreat planuri agresive pentru energie alternativa (deci clientii cei mai mari ai Rusiei vor reduce substantial importurile – in timp ce SUA este deja un mare exportator si nu va permite Europei sa arunce cu miliarde catre Kremlin anual)

– Deja a inceput procesul de implozie graduala. Ucraina a fost pierduta de ei. E haos in Belarus. Razboi in Nagorno-Karabach. Revolutie in Kirghistan. Proteste masive in estul Rusiei. E “foc” de jur imprejurul Rusiei deja. Se strange latul in jurul lui Putin. Navalny se pozitioneaza ca o alternativa reala la Putin.

Scenariul pentru noi e incredibil de pozitiv, istoric, dar sta acum intr-un singur vot al nostru. Cel de la parlamentare. Daca dupa redistribuire PNL si USRPLUS au impreuna spre 60%, se vor porni motoarele de curatire si de ancorare totala in sistemul occidental. Depinde doar de votul nostru. Mai e un pas, atat. Dar suntem in directia buna.

Comentarii: