Caramitru anunta un „esec total” pentru Teodosie si AUR in cazul pelerinajului: „500 de participanti la marele balci anti-masca”

news

Andrei Caramitru anunta cu satisfactie ca Teodosie si AUR, partid din care face parte si avocata lui Teodosie, Diana Sosoaca, au inregistrat un „esec total” incazul pelerinajului de la pestera Sf. Andrei.

„Esec total al lui Make Spagoveanu si al partidului Alianta cu Rusia. 500 de participanti la marele balci anti-masca, la marea revolta a ‘crestinilor’ impotriva guvernului, ocultei si Europei de la pestera in care Sf Andrei nu a fost niciodata. 500. Pai doar Make are mai mult de 500 de angajati- nici macar aia nu au venit. Politia i-a pus pe lista si le va trimite amenzile acasa.

Eu l-as fi arestat pe Make demult ca deh a furat fara numar la viata lui, dar ma rog asta e alta treaba. Eu ii multumesc totusi tovarasului aurit Make. Nimeni nu a facut mai mult pentru un stat laic si modern decat el. La cat de nebun e – s-a cam prins toata lumea ce e cu BOR si de ce e important sa nu mai aiba astia acces la parghiile statului.

Sa se roage cum si cat vor, sa isi faca ce business-uri vor, libertate frate. Dar sa respecte legile statului la fel ca noi toti, sa plateasca taxe la fel ca noi toti, sa nu mai primeasca bani de la stat (ci doar de la cei care vor sa le doneze), sa nu mai intre in scolile publice, sa nu mai intervina in politica. Sa dea inapoi la greco-catolici bisericile furate de comunisti. Separatie totala stat-biserica (mai ales ca asta biserica numita bor e doar una din multele de aici – cea mai toxica si retrograda insa). Devine esentiala separatia asta”, a scris Caramitru pe Facebook.

Diana Sosoaca, avocata Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, si candidata AUR in Iasi, a fost prezenta si ea la pelerinajul de la pestera Sf. Andrei, desi nu are domiciliul in ocalitatea Ion Corvin. Oprita la filtru, ea a declarat ca „nu exista” pandemia.

„E un drept care nu poate fi ingradit in niciun mod, in nicio situatie. Si daca ne-ar fi oprit, o luam pe camp si ajungeam la Sfantul Andrei“, a spus avocata Sosoaca.

Mai mult, ea a negat existenta pandemiei „Nu exista asa ceva! Duceti-va la Tataru sa va spuna de ce nu a decretat epidemie pe teritoriul Romaniei. E totul o mascarada“.

Un filtru de Politie controleaza toate masinile care vor sa intre pe drumul ce duce spre Manastirea Sfantului Apostul Andrei din localitatea Ion Corvin, judetul Constanta, unde are loc slujba.

Arhiepiscopul Tomisului, Inalt Prea Sfintitul Teodosie, a anuntat luni, la inceperea ceremoniei religioase de la Pestera Sfantului Apostol Andrei, ca asteapta sa vina mai multi la credinciosi la aceasta sarbatoare. El le-a recomandat celor care nu pot participa fizic la slujba sa o urmareasca pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului.

Zeci de masini cu oameni din alte localitati decat Ion Corvin au sosit luni dimineata la Pestera Sfantului Apostol Andrei, fiind verificati de catre politisti si de catre jandarmi. La ceremonia religioasa nu pot participa decat cei care au domiciliul in localitatea Ion Corvin pe raza careia se afla Manastirea Pestera Sfantului Apostol Andrei.

Arhiepiscopul Tomisului a declarat luni, inainte de inceperea ceremoniei religioase de la Pestera Sfantului Apostol Andrei ca asteapta cat mai multi credinciosi la aceasta ceremonie.

“Asteptam sa vina mai multi credinciosi. Am vazut ca este bunavointa pentru ca toti sunt romani, fiind romani nu pot sa fie impotriva romanilor, fiind crestin-ortodocsi nu pot sa fie impotriva fratilor lor”, a transmis Inalt Prea Sfintitul Teodosie, conform news.ro.

El a mai anuntat ca cei care nu pot ajunge la Pestera Sfantului Apostol Andrei sa urmareasca ceremonia pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei.

“Romanii care sunt acasa ne pot umari pe Facebook, pe pagina Arhiepiscopiei sa se roage impreuna cu noi, sa simta ca harul de la Pestera Sfantului Andrei, daca se roaga sincer si curat, ca nu au putut ajunge, ajunge harul lui Dumnezeu la ei, rugandu-ne noi si pentru ei”, a mai declarat Arhiepiscopul Tomisului.

Zeci de masini cu oameni din alte localitati au sosit Pestera Sfantului Apostol Andrei, iar acestia au fost verificati de catre fortele de ordine. La manifestarile religioase nu pot participa decat persoanele care au domiciliul in comuna Ion Corvin pe raza careia se afla Pestera Sfantului Apostol Andrei, dupa ce Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a interzis pelerinajele religioase pentru cei din alte localitati dupa ce incidenta la nivelul judetului a trecut de 3.

Peste 130 de jandarmi si politisti asigura masurile de ordine publica la aceasta ceremonie religioasa.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: