Caramitru: „Esti prost cu spume daca faci ce spun Becali si Sosoaca”. Sosoaca: „Vor sa ne duca precum vitele la abator, la moarte”

news

Andrei Caramitru are un nou mesaj dur la adresa celor care iau de bun ce spun Gigi Becali si Diana Sosoaca despre vaccinarea impotriva coronavirusului.

„Deci il regreti pe Ceausescu. Ala care a obligat pe toata lumea sa se vaccineze cine stie cu ce, cu ace de la seringi refolosite. Ala care iti dadea parizer cu chestii inauntru mult mai groaznice decat cele mai ieftine mancaruri de acum pentru caini sau pisici.

Te indopi cu algocalmin, colebil si alte pastile; te auto-tratezi ca stii tu mai bine cum cu antibiotice. Dar refuzi sa te vaccinezi contra Covid ca asa iti spune Gigi Becali si Sosoaca pe YouTube.

Si te miri si te superi cand iti spunem ca esti prost cu spume”, a scris Caramitru pe Facebook.

Romania TV, post patronat de fugarul Sebastian Ghita, a difuzat un interviu cu Gigi Becali chiar in seara de Craciun, dupa ce au intrat in tara primele 10.000 de doze de vaccin. Becali a delirat in voie despre efectele vaccinului, care ar fi fost creat de Satana, fara a fi intrerupt de realizatoarea postului.

„A fost creat virusul. Nu stiu cine, l-a creat oamenii lui (ai Dracului – n.red). Eu nu-mi fac vaccinul niciodata! Niciodata! Nu mi-l fac de-as sti ca mor pe loc! Si stii de ce? Pentru ca odata cu vaccinul, imi baga placheta. Placheta aia cu 666! Diavolul! Satana! Necuratul! Ca acum nu mai au doar 5G, au ajuns la 9G! Si fac si 10G, ca e lumea plina de pacat! Cand iti face vaccinul, vine si cu cipul – ti-l baga in mana sau la ceafa. Zice ca trebuie sa stie ce-ai avut, ce vaccin ti-a facut… Eu, decat sa-mi faci vaccinul, mai bine imi tai capul! Uite, taie-mi capul, dar vaccin nu fac!”, a spus Becali

„De pandemia asta nu mai scapam niciodata. N-ati vazut la americani? Cu 2-3 dolari te poti vindeca, dar nu vor ei! Ei vor… a-ha-ha… miliarde!”, a mai spus Becali.

„Cati oameni au murit?! Virusul e un fleac daca ai luat medicamentul imediat ce ai avut ceva simptome. Iei Arbidol, vitamina C, vitamina D si Zinc. Paracetamol iei daca faci febra. Daca iei virusul din timp, pui bariera si la revedere, COVID!

Daca stai cateva zile si zici ca esti tare si nu iei medicamente, esti tu un fleac pentru virus si ajungi la ATI. Eu stiu pentru ca am experienta. Aproape toti de la mine din comuna au avut. Eu i-am ajutat si nu purtam masca. Nu imi e frica! Daca Hristos vrea sa ma omoare asa, aia e. Nu imi e frica de moarte. In Rai te astepta Hristos”, a adaugat Becali.

Si senatoarea AUR Diana Sosoaca a avut reactii delirante legate de campania de vaccinare.

„In momentul asta voi spune un adevar in premiera nationala. Toate (spitalele mobile), atentie, este un abator pentru romani. Romexpo, Letcani, Ana Aslan, si toate celelalte spitale modulare construite de astia, toate astea sunt abatoare ale poporului roman pentru ca acolo se va face vaccinarea fortata. De aceea sunt goale, ne vor lua pe sus, de aia vor ei sa bage armata, domnule Iohannis. Hai ca spun eu ce vrei sa faci, ca sa stie poporul roman. Daca noi nu intram in Parlament va trebui sa luptam la baioneta cu astia pentru ca ne vor lua pe sus.

Vor sa ne duca precum vitele la abator, la moarte. (…) Vor ne smulga cu armata din case si sa ne duca acolo ca pe vite la taiere. Ascultati-ma ce va spun, Romania in momentul asta este abator de oameni. S-a semnat anul trecut ca noi suntem tara experimentala pentru vaccinuri, sper sa scapam odata de nemernicii astia, nu se poate asa ceva. L-ati auzit pe unul sa spuna ce va spun eu?”, a spus Sosoaca intr-un live pe Facebook.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: