Caramitru i-a prins cu mata-n sac pe George Simion si Bobby Paunescu: „I-am vazut cu ochii mei, va stim cine sunteti”

politica

Andrei Caramitru, afaceri imobiliare, 100.000 de euro, dovezi, implicare, Nicusor Dan

Andrei Caramitru contestat afirmatiile liderilor AUR, care sustin ca milionarul Bobby Paunescu nu are nicio legatura cu formarea si evolutia AUR. Caramitru dezvaluie ca a vazut personal cand Geroge Simion lua notite din ce spunea Bobby Paunescu intr-o cafenea din Bucuresti.

„Aud ca liderii AUR se disociaza de Bobby Paunescu care a aparut cu ei in poze dupa alegeri. Vai vai. Ne luati de prosti.

Eu l-am vazut cu ochii mei pe George Simion la masa cu Bobby intr-o cafenea, luand notite, cu fix 2 zile inainte de bataia organizata de Simion in Valea Uzului. Primea ordine? Discutau scenariul? Am scris atunci pe Facebook fara sa dau nume si Simion a confirmat dupa ce m-a injurat nitel.

Asa ca bai baieti. Hai ca va stim cine sunteti. O sa afle si votantii vostri repede ca nu controlati voi Facebook-ul. Nu sunteti urmasii lui Zelea Codreanu (care stim bine unde a ajuns la final) – sunteti doar niste sclavi tampiti papusati de cativa securisti perimati si foarte – foarte – vulnerabili”, a scris Caramitru pe Facebook.

Liderii AUR, George Simion si Claudiu Tarziu, incearca din rasputeri sa se delimiteze de Bobby Paunescu, milionarul care si-a facut aparitia la sediul central al AUR in noaptea alegerilor. Ei sustin ca acesta nu a contribuit cu mai nimic la formarea AUR, insa Paunescu a fost alaturi de ei inca din ianuarie 2019, cand se puneau bazele miscarii.

Bobby Paunescu, fiul fostului ofiter de Securitate Geoge Constantin Paunescu, care a ridicat un imperiu financiar dupa 1990 prin mijloace foarte dubioase, a fost prezent cu gura pana la urechi, duminica seara, alaturi de liderii AUR. Acum, liderii AUR incearca din rasputeri sa se delimiteze de milionar.

„Bobby Paunescu a venit sa isi faca poza si sa isi faca reclama. Nu numai ca nu este membru, dar nu are nici relatii de coardialitate nu multi dintre noi. Nu stiu de ce a facut-o, l-am si intrebat: cu ce ocazie pe la noi? El il cunoaste pe George Simion de pe vrenmea in care milita pentru unirea cu Basarabia. Nu este nici membru, nici sponsor, de altfel nu am fost invitati la nicio televiziune comerciala”, a spus Tarziu, marti seara, la Antena 3. Bobby Paunescu este si actionar al postului B1 TV.

Intrebat de Europa Libera despre prezenta lui Paunescu la sediul AUR si daca acesta a sponsorizat AUR, George Simion a negat.

„Nu, chiar sunt suparat pe Bobby, pe care il stiu ca fiind patriot, nationalist. O data macar in timpul campaniei, stiind ca are influenta, nu stiu natura actionariatului de la B1, nu m-a pus si pe mine, nu m-a chemat o data. A aparut la sediu, a dat mana cu Nicolae Voiculet, a vrut sa faca un fel de statement ca eram acuzati ca suntem xenofobi si statementul lui a fost ca uite sunt eu aici si baietii astia nu sunt xenofobi”, a sustinut Simion.

Insa Bobby Paunescu a fost alaturi de Simion si Tarziu inca de cand puneau bazele AUR, in ianuarie 2019.  Bobby Paunescu a fost prezent, in ianuarie 2019, in momentul in care George Simion isi lansa candidatura ca independent pentru alegerile europarlamentare (sursa).

In august 2019, Bobby Paunescu a sustinut si un discurs, in august 2019, la congresul de de infiintare al miscarii „Romania mare in Europa”, pe bazele careia a aparut apoi AUR. El a fost introdus pe scena chiar de catre Claudiu Tarziu.

„Ce m-ar face pe mine sa va fiu in continuare alaturi si sa va sustin: in primul rand, va felicit ca odata intrati in lumea politica, ati intrat in randul oamenilor bogati! Cei mai bogati oameni din Romania sunt oamenii politici! Nu se intampla asta doar in Romania, ci si in America. Oamenii politici care tind sa ajunga la conducerea acestei tari trebuie sa inteleaga ca sunt servitorii populatiei!”, a spus atunci Bobby Paunescu. „Luptam pentru aceeasi idee”, a adaugat Paunescu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: