Caramitru pune punctul pe i: „BOR colcaie de kaghebisti. Singurii care apara acum nebunelile BOR sunt Ciolacu, Voiculescu, Ghita si Pandele. Hotii, parnaiasii, kaghebistii”

analize

Andrei Caramitru il ataca pe Valcov

Andrei Caramitru ii ia apararea jurnalistului Cristian Tudor Popescu in fata valului de atacuri lansate la adresa acestuia de BOR si de propagandistii de la Antena 3 si Romania TV. „E foarte interesant ca singurii care apara acum nebunelile BOR sunt Ciolacu, Voiculescu, Ghita si Pandele. Hotii, parnaiasii, kaghebistii”, afirma Caramitru.

„BOR, prin reprezentantii sai plus cei care ii sustin public (PSD, Antena 3, RTV si Pandele) ne spun ca nu avem voie sa ii criticam. Ba mai mult – cer ca autoritatile statului sa se mobilizeze ca sa pedepseasca pe oricine are tupeul sa zica ceva. Pandele chiar incita la violenta – cere ca ‘barbatii’ natiei, cineva, sa faca ceva domne ca nu cumva sa aiba CTP sau altii curajul sa mai zica ceva.

Eu atat le zic. Legea asa cum a fost votata de PSD spune ca poti chiar injura dur pe cineva fara sa existe vreo sanctiune penala posibila. Asa e legea. Si e pentru toti. In plus constitutia spune clar ca sunteti protejati pentru libertatea de expresie si ca nu exista vreo religie de stat. Asa ca puteti spune orice credeti despre sefii din BOR – ca sunt hoti, dementi, retrograzi, kaghebisti, satana, orice. Nu au ce sa va faca. BOR e doar un ONG. Nimic mai mult.

In orice caz – e foarte interesant ca singurii care apara acum nebunelile BOR sunt Ciolacu, Voiculescu, Ghita si Pandele. Hotii, parnaiasii, kaghebistii. E un moment in care colapsul moral al bisericii de la noi devine evident. Nu mai exista vreo punte intre BOR si majoritatea pro-occidentala a populatiei. Gradual cad in irelevanta si ridicol absolut. Si e mai bine asa. Nu e nevoie ca astia asa de pacatosi cum sunt sa mai fie intermediarul intre noi si credinta si Dumnezeu. Oricum – ei la cat de pacatosi sunt nu vor ajunge niciodata acolo sus. Asta e”, a scris Caramitru pe Facebook.

Citeste si: Replica lui CTP in fata valului de ura starnit de BOR: „Iisus a spus sa fim buni, nu prosti”

Intr-o postare anterioara, Caramitru a cerut interventia statului impotriva „zonelor de influenta si presiune anti-occident si pro-Rusia – in special BOR si Academia”.

„Acolo colcaie de kaghebisti. Trebuie izolati si sa devina gradual total irelevanti. Statul sa le dea bani DOAR daca elimina total aberatiile anti-occidentale de la ei. Daca nu – sa fie sufocati financiar. Ca functioneaza parazitar pe banii din bugetul statului. E foarte important asta”, a subliniat Caramitru.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: