Caramitru: „Votantii PSD sunt prosti de bubuie. De ce sa vi se dea, mergeti la munca!”. Reactia propagandei PSD

politica

Andrei Caramitru starneste furia propagandei PSD dupa ce a scris pe Facebook ca votantii PSD „sunt prosti de bubuie si nu stiu sa faca nimic”. „Derapaj la adresa votantilor PSD”, titreaza stiripesurse.ro, publicatie detinuta de cuplul Iosif Buble – Diana Tusa. Tusa este candidat PSD in Bucuresti.

„Cine Voteaza PSD? Cine Voteaza in celelalte tari cu dementi populisti? Cei care sunt esuati. Pierduti undeva intr-un sat, fara bani, fara prieteni, fara educatie, fara job bun. Pensionari care urasc pe tineri si ‘schimbarile’ din jur – atat de plini de ura ca pana si familia lor fuge de ei.

Si voteaza isteric ca sa pedepseasca oculta, elita condusa de Soros si Bill Gheitz, sa pedepseasca ‘sexo-marxistii’ de prin orase care lucreaza in IT, sa pedepseasca intelectualii. Sa pedepseasca adica pe toti cei care nu sunt la fel de esuati ca ei. Pentru ca sunt convinsi ca de fapt e o mare conspiratie – oculta ii vrea saraci cumva. Cineva are ceva cu ei domne.

Ce nu inteleg ei – sunt saraci si vai de mama lor pentru ca:

(1) sunt prosti de bubuie si nu stiu sa faca nimic
(2) Voteaza hoti si ticalosi sa le fie primari. De prosti ce sunt. Si atunci evident ca acolo unde stau ei e mizerie si nu sunt job-uri
(2) sunt lenesi. Daca ar vrea – ar putea sa se mute unde sunt job-uri bine platite. In orasele mari sau in strainatate. Ar putea sa invete o noua meserie. Dar nu si nu – ca e greu domne. Sa ni se dea ! Pai de ce sa vi se dea? Mergeti la munca ! De asta ii respect eu pe cei care merg la cules capsuni sau sparanghel in strainatate – aia muncesc cinstit – dar nu pe alcoolistii de la birtul satului care injura si se plang si Voteaza PSD.

Lenesi si prosti. Dar multi. De asta trebuie sa iesim toti la vot de fiecare data ca altfel ajungem rau de tot”, a scris Caramitru pe Facebook.

Publicatia stiripesurse.ro reactioneaza virulent, sustinand ca Andrei Caramitru este „membru USR”, desi acesta a demisionat de mai bine de un an din aceasta formatiune.

Mai mult despre:

Comentarii: