Care sunt marile corporatii americane cu care Mihai Fifor, omul lui Dragnea, a purtat discutii in Statele Unite. Ce le-a promis in numele Romaniei

news

Delegatia Ministerului Apararii Nationale, condusa de ministrul Mihai Fifor, aflata in vizita in SUA, a avut intalniri, la Washington, cu reprezentanti ai unor companii americane din domeniul industriei de aparare – Raytheon, Lockheed Martin si Bell Helicopters.

In cadrul discutiilor, a fost reiterat angajamentul Romaniei de alocare a doua procente din PIB pentru aparare in 2017 si mentinerea acestui prag pentru urmatoarea decada, ceea ce va permite demararea unor programe de inzestrare necesare pentru modernizarea Fortelor Armate ale Romaniei, informeaza un comunicat al MApN.

„Ministrul Fifor a subliniat importanta transferului de tehnologie si de know-how catre industria nationala de aparare in interesul securitatii regionale si internationale. De asemenea, a apreciat rezultatele bune ale intalnirilor avute, atat in tara, cat si pe parcursul vizitei la Washington, invitand companiile de profil sa investeasca in Romania”, precizeaza sursa citata.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: