Carmen Avram confirma planul sefului PSD: „Duminica seara, Liviu Dragnea va anunta ca va candida din partea PSD la prezidentiale”

politica

Carmen Avram, pozitia a doua pe lista PSD la europarlamentare, confirma ca Liviu Dragnea isi va anunta, duminica seara, candidatura la prezidentiale. Luni, ICCJ va anunta verdictul in procesul lui Liviu Dragnea.

”Cred ca duminica seara Liviu Dragnea va anunta ca va candida din partea PSD la prezidentiale si din punctul meu de vedere este si normal sa fie asa. Acest Guvern a avut foarte multe realizari, un program foarte bun. Au inceput foarte multe proiecte, au inceput sa fie construite autostrazi, au fost taiate contracte paguboase pentru statul roman. Oamenii o duc mai bine, fermierii sunt multumiti.

Oricum, anuntul va fi facut intr-o atmosfera festiva, cand PSD va fi castigat alegerile, nu intr-o piata goala, fara niciun om alaturi”, a declarat Carmen Avram la Antena 3.

Liviu Dragnea a declarat, marti, ca va anunta daca intentioneaza sa candideze pentru alegerile prezidentiale imediat dupa alegeri, duminica seara. Luni, judecatorii ICCJ trebuie sa anunte sentinta in procesul sefului PSD.

Intrebat, intr-un interviu pentru Adevarul, daca are de gand sa candideze la alegerile prezidentiale, Dragnea a precizat ca raspunsul va veni „dupa alegeri”.

„Chiar duminica seara o sa anuntam”, a mentionat Liviu Dragnea.

Luni, pe 27 mai, completul de cinci judecatori al ICCJ trebuie sa anunte sentinta in procesul lui Liviu Dragnea. Prin urmare, este mai mult ca sigur ca Liviu Dragnea isi va anunta propria candidatura la prezidentiale pentru a pune presiune pe judecatori.

Mai mult despre: ,

Comentarii: