Carmen Avram, noua Dancila a PSD-ului. Inca una: „Kovesi ar jubila daca eu as intra la puscarie”

politica

Carmen Avram, locul doi pe lista PSD pentru europarlamentare, sustine ca Laura Codruta Kovesi „ar jubila” daca ea ar intra la puscarie.

”Nu o plac pe doamna si nu o sustin. Deosebirea dintre noi doua este ca eu nu as jubila daca dansa ar intra la puscarie, precum a jubilat dansa daca as intra eu, Antena 3 sau tot partidul din care fac parte. Nu o sustin pentru ca nu mi s-a parut corect ceea ce a facut in acesti ani. Nu o sustin pentru ca am vazut dosare, care aveau la dovezi convorbirile soferilor de tir sau concerte de muzica populara. Desi, suna a banc, chiar au existat asemenea dosare. Acestea au fost date pe post”, a declarat Carmen Avram intr-un interviu pentru DC News.

Nu este prima declaratie aiuritoare a lui Carmen Avram. In cadrul aceluiasi interviu, Avram a declarat ca s-a decis sa se alature PSD dupa ce a vazut ca pesedistii au luptat precum „Ana lui Manole”.

„Momentul in care am zis ‘da, vreau sa fac asta’, a fost dupa ce i-am urmarit pe colegii mei pesedisti, vreme de doi ani si ceva, cum se lupta. Erau ca in poezii, prin foc, prin mii de baionete, urcam acum sus… Lupta asta ingrozitoare a lor, erau ca Ana lui Manole, erau furtuni, si ninsori si vant si ei se duceau inainte, vroiau sa faca ceva. Erau fericiti ca ajunsesera acolo, doreau sa faca ceva. Si din fata erau aia ca la Hollywood, cu ventilatoare, sa ii opreasca din a avansa.

Si doua doi ani a fost acest discurs al doameni premier Viorica Dancila, din Parlamentul European, in care a vorbit asa cum vorbesc eu uneori in mintea mea, cand ma revolt la televizor. Am auzit-o pe femeia asta avand cuvintele mele in gura si vorbim despre Romania. Spunand in esenta, ‘Nu aveti voie sa faceti asta tarii mele, pentru ca tara mea nu este asa cum va este descrisa voua aici si tara mea are aceleasi drepturi ca fiecare dintre voi, noi nu suntem ruda saraca de la o masa’. Ala a fost un moment in care am zis as vrea”, a declarat Carmen Avram la DC News.

Mai mult despre:


Comentarii: