Carmen Dan a cumparat masini de lux din banii MAI pentru sefii PSD. Dezvaluirile lui Marcel Vela: „Analizez depunerea unei plangeri penale”

politica

Marcel Vela a acuzat-o, vineri, ca fostul ministru de Interne, Carmen Dan, ca s-a folosit de banii ministerului pentru a achizitiona masini pentru folosinta liderilor PSD.

Vela a spus ca fostul minisrtru PSD a achizitionat din banii ministerului un automobil de lux BMW Seria 7 pe care ulterior l-a dat, in comodat, Camerei Deputatilor. De asemenea, au fost achizitionate patru Touareg pentru demnitarii PSD.

„Avem preocuparea de a dota Politia. Avem deja in lucru transmiterea unor autoturisme pentru cresterea mobilitatii la nivelul Capitalei si in toata tara. Sunt in pregatire pentru a fi colantate si amenajate mai multe Duster pentru a fi repartizate in tara.

As fi preferat ca domnii de la sindicate sa ia masuri si cand doamna Carmen Dan a cumparat un septar, un BMW Seria 7, echivalentul a vreo zece Dacii Logan si l-a dat in comodat la Camera Deputatilor. Si atunci cred ca erau sindicate.

Am solicitat Camerei Deputatilor sa returneze masinile de lux cumparate din banii proprii ai Politiei. (…) A facut achizitia pentru a se pune bine cu presedintele Camerei Deputatilor. Deal-ul a fost intre Carmen Dan si cel care conducea atunci Canera Deputatilor, Liviu Dragnea sau urmatorul”, a declarat Marcel Vela intr-o conferinta de presa.

„Fosta conducere a ministerului a cumparat patru Touareg noi, 200.000 de euro, la Jandarmerie care sa asigure protectia unor demnitari PSD. De banii acestia puteau fi cumparate cel putin 200 de pistoale, care puteau fi date membrilor de sindicat din strada, care au pistoale Carpati”, a mai spus Vela.

Marcel Vela a mentionat ca va analiza cu „specialistii din minister” daca va face plangere penala in cazul acestor achizitii.

Mai mult despre: ,

Comentarii: