Carmen Dan anunta ca Liviu Dragnea va declansa urgia impotriva procurorilor: „Va uza de orice mijloc ca sa se apere. Nu va mai fi intelegator” – Video

politica

Ministrul de Interne, Carmen Dan, anunta ca liderul PSD, Liviu Dragnea, nu va mai sta in expectativa in fata atacurilor. Desi nu a nominalizat impotriva cui va lua masuri Dragnea, cel mai probabil este vorba despre procurorii care au inceput actiuni impotriva apropiatilor sai implicati in afaceri cu porci sau cu media.

„Este evident ca este o tinta, dar domnul Dragnea a declarat ca nu va mai fi intelegator, ca va uza orice mijloc ca sa se apere… In niciun caz nu as aprecia ca este intr-o situatie critica, a luat decizii transant, sunt convinsa ca si-a asumat aceasta responsabilitate, si-a facut o proprie analiza si stie ce are de facut. Este important ca cei din PSD sa il sustina si sa spuna foarte clar din acest moment sau referitor la momente anterioare care sunt adevarurile nespuse. In planul comunicarii poate am avut o deficiente. … Noi am discutat in cadrul coalitiei si in cadrul partidului multe situatii, in fiecare saptamana, pe programul de guvernare, am ales sa recuperam toate pierderile din prima perioada si cred ca am si reusit, asumandu-ne cu totii responsabilitatea, dar nu este normal doar sa ne aparam, trebuie sa spunem clar care sunt adevarurile”, a spus Carmen Dan la Antena 3.

Ministrul a mai mentionat ca  „Dragnea a anuntat ca nu va mai avea o atitudine pasiva, a incasat tot ce s-a pus in dezbatere in spatiul public, asumate sau inventate. Sunt convinsa ca stie foarte bine ce are de facut”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: