Carmen Dan merge si ea la mitingul PSD, impotriva celor care baga microfoane in prize: „La mitingul PSD voi fi alaturi de colegii mei”

politica

Ministrul de Interne, Carmen Dan, anunta ca va participa la mitingul PSD din Capitala pentru ca ”tacerea si indiferenta nu vor ajuta niciodata la construirea unei societati care sa se bazeze pe democratie”. Dan a dat asigurari ca s-au luat toate masurile pentru gestionarea celor 14 evenimente autorizate in Bucuresti.

”In contextul in care maine vor avea loc in Bucuresti 14 manifestari publice aprobate de Primaria Generala a Capitalei, vreau sa ii asigur pe romani ca am cerut structurilor Ministerului Afacerilor Interne sa ia toate masurile necesare pentru gestionarea corespunzatoare a fiecarui eveniment in parte. Toate sunt importante, iar institutiile statului sunt in slujba tuturor cetatenilor, motiv pentru care am solicitat ca fiecare actiune a fortelor de interventie sa aiba in vedere, cu prioritate, protectia participantilor. Am incredere ca asa se va intampla!”, a scrie Carmen Dan pe Facebook.

Aceasta anunta ca va participa la mitingul PSD.

”La mitingul PSD voi fi alaturi de colegii mei, intrucat sunt de parere ca tacerea si indiferenta nu vor ajuta niciodata la construirea unei societati care sa se bazeze pe democratie. Intotdeauna actiunile care m-au ghidat in viata au avut ca pilon principal dreptatea, respectarea legii si a Constitutiei. Cred cu tarie ca este esential sa ne asumam raspunderea pentru faptele si actiunile noastre, fie ca suntem ministri, procurori, presedinti sau simpli cetateni!”, a mai scris ministrul de Interne pe Facebook.

In Capitala au loc, sambata, 14 evenimente, inclusiv mitingul PSD, Gabriela Firea afirmand ca va fi un test pentru autoritati, in conditiile in care in 2020 Bucurestiul va fi gazda Campionatului European de Fotbal.

Politia Romana a anuntat masuri sporite pentru buna desfasurare a evenimentelor, inclusiv survolarea Capitalei cu un elicopter.

Mitingul PSD va avea loc sambata de la ora 20:00, in Piata Victoriei, si va avea ca tema apararea democratiei si a statului de drept.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: ,

Comentarii: