Carmen Dan, mesaj nerusinat dupa moartea politistului: „Daca as putea prin demisia mea sa redau viata acelui politist as face-o fara sa stau pe ganduri. Multumesc”

news

Ministrul de Interne, Carmen Dan, nu are nici cea mai mica intentie de a demisiona din functie ca urmare a uciderii politistului din Timis. Mai mult, ea se foloseste de moartea acestuia pentru a manipula emotional opinia publica.

„Daca as putea prin demisia mea sa redau viata acelui politist as face-o fara sa stau pe ganduri. Multumesc”, a declarat Carmen Dan pentru Digi24.

Ea a mai sustinut ca IPJ Timis are in dotare toate echipamentele necesare unei interventii precum cea de duminica.

„Se mai pot face inca multe lucruri. Le-am cerut celor de la politie si de la minister sa se organizeze ca sa venim cu toate datele pe politica de investitii pe care a promovat-o ministerul in ultimii doi ani. Daca unii doar vorbesc, eu am aceasta pretentie ca in fata opiniei publice sa prezentam date unde am gasit si unde suntem acum privind dotarea cu echipamente de interventie si cu mijloace specifice muncii de politie.

In cazul in speta, IPJ Timis avea disponibil echipamentele potrivite. Detaliile tehnice vreau sa le de politia Romana, sunt sigura ca ati observat ca o partet din politistii care au intervenit acolo erau dotati corepunzator.

Alocarile bugeatare au fost facute conform solicitarilor”, a declarat Carmen Dan.

Sute de politisti si jandarmi incercearca sa-l gaseasca pe Ionel Marcel Lepa, barbatul de 47 de ani urmarit international care a impuscat mortal un politist si a ranit un altul. Anchetatorii au acum o noua pista.

Lepa si-ar fi petrecut noaptea in casa bunicii unui prieten din localitatea Remetea Mare, situata la circa 7 kilometri de Izvina, acolo unde barbatul a tras ieri in politisti. Politistii ar fi gasit urme de sange atat in casa femeii, cat si in curte si in pod, unde se pare ca fugarul a incerct sa se ascunda. Barbatul ar fi ajuns in Remetea Mare pe jos, pe camp.

Mai mult despre:

Comentarii: