Carmen Dan, o noua manipulare emotionala: „Cum v-ati fi dorit sa iasa Stefania din spital? Erau fericiti cei care au atacat-o mediatic daca iesea in scaun cu rotile?”

news

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a prezentat, duminica seara, mai multe „manipulari” care ar fi avut loc in spatiul public in legatura cu violentele din Piata Victoriei. 

„O alta manipulare a fost conturata in jurul tinerei jandarm. Pe paginile de socializare ale unor activisti, s-a lansat ideea mincinoasa ca tanara nu a fost spitalizata, ci s-a intors in Piata Victoriei. Citez: gata sa bata protestatari. In realitate, femeia prezentata in imagini este o colega a celei agresate. Au fost acuzatii ca Jandarmeria a exagerat asupra diagnosticului de la fata locului. Se vede clar in imaginile vehiculate in spatiul public diagnosticul pus de doctorul care a preluat-o din Piata: traumatism coloana cervicala. Ulterior, diagnosticul initial nu a fost confirmat.

Va intreb: cum v-ati fi dorit sa iasa Stefania din spital? Erau fericiti cei care au atacat-o mediatic daca iesea in scaun cu rotile? Le multumesc din suflet doctorilor care au ingrijit-o, insa poate trebuie sa analizam si celelalte rani care nu sunt vizibile, cele psihice”, a declarat Carmen Dan.

Ministrul a refuzat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor.

Comentarii: