Carmen Dan, panicata dupa ce Ciolacu a anuntat ca o da afara din PSD. Plange pe FB: „Nu mi-am dorit aceasta situatie! Mama mea este in spital”

politica

Senatorul PSD Carmen Dan reactioneaza panicata dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca o da afara din PSD pentru ca absentat de la motiunea de cenzura.

„Voi cere excluderea tuturor celor cinci parlamentari PSD care au absentat. Categoric vom lua o decizie politica si vom anunta. In doua zile vom avea un comitet politic national. Daca motiunea s-ar fi votat am fi avut 250 de voturi”, a declarat Ciolacu dupa esecul din Parlament.

Carmen Dan, aflata printre absenti

„Pentru a clarifica situatia absentei mele de astazi din Parlamentul Romaniei am sa comunic urmatoarele:

Joi, 27 August, m-am deplasat personal la mama mea si in urma starii sale precare de sanatate, am luat decizia de a o conduce la Spitalul Floreasca. Dupa triaj, i s-a facut testul pentru COVID-19. Sambata, rezultatul a venit. Pozitiv! Am fost devastata! Mama are 74 de ani, este hipertensiva, insulinodependenta, supraponderala. De sambata se afla la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals.

Tot sambata, 29 august, eu mi-am facut testul. Negativ. Irelevant insa. Desi unii se grabesc sa dea verdicte, chiar de nu sunt medici sau juristi, conform legislatiei in vigoare (ordinul nr. 414/2020 privind instuirea masurii de carantina pentru persoanele aflate in situatia de urgenta de sanatate publica internationala determinata de infectia cu COVID-19 si stabilirea unor masuri in vederea prevenirii si limitarii efectelor epidemiei – Ministerul Sanatatii), am obligatia de a sta in autoizolare. Asta, pentru ca sunt contact direct al unui confirmat pozitiv cu virusul SARS CoV 2! In caz contrar, as fi pasibila de dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor!

Nu mi-am dorit aceasta situatie! Mama mea este in spital, deloc intr-o stare buna, motiv pentru care nu-mi arde de postari in care sa justific ce fac sau ce nu fac. Cine ma banuieste de intelegeri oculte tocmai pe mine cu vreun adversar politic inseamna ca nu ma cunoaste. Iar pentru cei care nu ma cunosc nu am nicio obligatie sa ma justific. Sanatate tuturor!”, a scris Carmen Dan pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: