politica

Carmen Dan, panicata dupa ce Ciolacu a anuntat ca o da afara din PSD. Plange pe FB: „Nu mi-am dorit aceasta situatie! Mama mea este in spital”

Senatorul PSD Carmen Dan reactioneaza panicata dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca o da afara din PSD pentru ca absentat de la motiunea de cenzura.

„Voi cere excluderea tuturor celor cinci parlamentari PSD care au absentat. Categoric vom lua o decizie politica si vom anunta. In doua zile vom avea un comitet politic national. Daca motiunea s-ar fi votat am fi avut 250 de voturi”, a declarat Ciolacu dupa esecul din Parlament.

Carmen Dan, aflata printre absenti

„Pentru a clarifica situatia absentei mele de astazi din Parlamentul Romaniei am sa comunic urmatoarele:

Joi, 27 August, m-am deplasat personal la mama mea si in urma starii sale precare de sanatate, am luat decizia de a o conduce la Spitalul Floreasca. Dupa triaj, i s-a facut testul pentru COVID-19. Sambata, rezultatul a venit. Pozitiv! Am fost devastata! Mama are 74 de ani, este hipertensiva, insulinodependenta, supraponderala. De sambata se afla la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals.

Tot sambata, 29 august, eu mi-am facut testul. Negativ. Irelevant insa. Desi unii se grabesc sa dea verdicte, chiar de nu sunt medici sau juristi, conform legislatiei in vigoare (ordinul nr. 414/2020 privind instuirea masurii de carantina pentru persoanele aflate in situatia de urgenta de sanatate publica internationala determinata de infectia cu COVID-19 si stabilirea unor masuri in vederea prevenirii si limitarii efectelor epidemiei – Ministerul Sanatatii), am obligatia de a sta in autoizolare. Asta, pentru ca sunt contact direct al unui confirmat pozitiv cu virusul SARS CoV 2! In caz contrar, as fi pasibila de dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor!

Nu mi-am dorit aceasta situatie! Mama mea este in spital, deloc intr-o stare buna, motiv pentru care nu-mi arde de postari in care sa justific ce fac sau ce nu fac. Cine ma banuieste de intelegeri oculte tocmai pe mine cu vreun adversar politic inseamna ca nu ma cunoaste. Iar pentru cei care nu ma cunosc nu am nicio obligatie sa ma justific. Sanatate tuturor!”, a scris Carmen Dan pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Marian Vanghelie: „Piedone are vreo 20 de membri de familie in primarie, ii cunosc pe toti. Pe fiul lui il stiu de mic”

Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5 si un apropiat al lui Cristian Popescu Piedone,…

2 ore ago

Somnul ratiunii naste monstri chiar si la primarie. Asa ca nu va lasati adormiti de basmele lui Pieleanu

Pripasit pe langa sediul PSD ca un motan cu noua vieti, care supravietuieste oricarei caderi…

5 ore ago

Cum s-au impartit responsabilitatile in PNL: Rares Bogdan – sef campanie europarlamentare. Cine va conduce campania prezidentiala

Liderii PNL au stabilit, marti, in sedinta organizata la Palatul Parlamentului, ca Rares Bogdan sa…

O oră ago

Seful PNL Timis: „Mai bine imi tai mana decat sa semnez candidatura lui Simonis”

Tensiuni explozive in judetul Timis intre PNL si PSD din cauza desemnarii candidatilor comuni. Presedintele…

O oră ago

USR, plangere penala impotriva lui Piedone pentru delapidare si abuz in serviciu: „Isi plateste postarile de pe social media din banii publici”

Alexandru Dimitriu, candidat USR la Primaria Sectorului 5, a depus marti o plangere penala pe…

O oră ago