Carmen Dan a plans din nou la TV: „In conceptia unora e o crima sa fii din Teleorman. Liviu Dragnea, Viorica Dancila sau Carmen Dan nu au ce sa-si reproseze”

news

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut vineri, intr-un interviu acordat Romania TV, ca nu se consulta cu presedintele PSD in legatura cu deciziile care se iau la nivelul MAI si s-a plans ca s-au facut tot felul de comentarii „rautacioase”, cum ca a fost pusa in acest post pentru ca ar fi „omul lui Dragnea”.

„Va asigur ca in ceea ce priveste deciziile care se iau la nivelul ministerului nu ma consult cu presedintele Dragnea, nu-l intreb ce trebuie sa fac, cum trebuie sa fac, dar au fost situatii in care i-am sesizat anumite lucruri care a trebuit sa beneficieze de sprijinul coalitiei, de sprijinul colegilor de partid”, a declarat Carmen Dan, citata de Agerpres.

Intrebata daca e „o crima” sa vorbesti cu presedintele de partid, Dan a negat. „Nu cred ca e o crima. Eu incerc sa arat ca lucrurile acestea trebuie sa se desfasoare si asa se intampla – in interes pur institutional. Nu sunt acolo pentru ca ma bucur de un privilegiu, sunt acolo pentru ca mi s-a dat o responsabilitate si trebuie sa ma achit cat pot eu de bine de aceasta responsabilitate”, a sustinut ministrul de interne

Intrebata, de asemenea, daca e „o crima” sa fii din Teleorman, Carmen Dan a raspuns: „Da, in conceptia unora e o crima. In Teleorman sunt oameni ca peste tot. (…) Intotdeauna m-a revoltat aceasta pozitionare si acest mod de a privi lucrurile. Nu putem sa scoatem judetul asta din Romania, sa-l aruncam in afara granitelor doar pentru ca din Teleorman sunt Liviu Dragnea, Viorica Dancila sau Carmen Dan, care, culmea, nu au ce sa-si reproseze. In fiecare zi, daca ne gandim la ceea ce se intampla in Guvern, ce se intampla in coalitie si in PSD, daca ne gandim si ne raportam la ceea ce se intampla in minister, se intampla lucruri bune”

Carmen Dan a tinut sa precizeze ca este o presiune pe toate persoanele care intr-un fel sau altul sunt asociate cu Dragnea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: