Carmen Dan refuza sa demisioneze. Din CEX al PSD se aud strigate, Firea nu se lasa si forteaza alungarea ministrului de Interne

politica

Surse citate de Realitatea TV anunta ca ministrul Carmen Dan refuza sa demisioneze, in urma solicitarii in acest sens exprimata de Gabriela Firea in cadrul CEX al PSD. Firea insa nu se lasa.

Gabriela Firea urmeaza sa ceara ca membrii CEX sa ii retraga prin vot sprijinul politic lui Carmen Dan. Firea i-a reprosat si lui Liviu Dragnea ca se consulta doar cu Olguta Vasilescu, Claudiu Manda si Darius Valcov. Ea a fost sustinuta de baronul de Vrancea, Marian Oprisan.

Antena 3 anunta ca sedinta este atat de tensionata incat din sala se aud strigate.

Gabriela Firea a intrat in CEX cu o atitudine razboinica, admitand deschis ca are mai multe nemultumiri. „Sunt si lucruri bune si lucruri mai putin bune si toate trebuie sa fie prezentate cu maxima sinceritate, cu gandul (…) la toti romanii si la faptul ca avem o mare responsabilitate noi, ca politicieni. Daca nu mai avem o legatura directa cu romanii, cred ca fiecare avem o problema in parte si nu cred ca trebuie sa ne gandim doar la cariera noastra individuala ca politicieni, ci in primul rand la parcursul tarii noastre”, a declarat Firea.

Intrebata daca ea crede ca ar fi incercat presedintele PSD, Liviu Dragnea, sa o ‘saboteze’ din cauza pozitiei sale in partid si a imaginii sale bune, Firea a raspuns: „Nu vreau sa fac speculatii si nici sa comentez anumite zvonuri. Vreau sa spun tot ceea ce am de spus cu claritate si cu argumente in fata colegilor mei, sa raspund si intrebarilor, daca va fi cazul, sa lamurim anumite aspecte si ulterior, daca se va lua o decizie sau se va trage o concluzie, o voi transmite”.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: