Carmen Dan s-a ascuns in gaura de sarpe. Romanii nu o uita: „Puteti dormi stiind ca ati ucis pentru a va apara stapanul?”

news

Fost ministru de Interne in ultimii doi ani si jumatate, Carmen Dan a disparut cu totul de pe scena publica din momentul in care s-a aflat despre tragedia de la Caracal. Insa romanii nu uita.

Ultima reactie publica a lui Carmen Dan a fost in momentul in care Nicolae Moga a devenit ministru de Interne, cu doua zile inainte ca Alexandra sa fie ucisa.

„Il felicit pe noul ministru de interne, senatorul PSD Nicolae Moga. Mult succes! Ministerul Afacerilor Interne este o institutie importanta cu oameni aflati in slujba cetatenilor, de la ministru pana la angajatul din strada sau cel de la ghiseu”, sustinea Carmen Dan pe Facebook.

Intre timp s-a vazut intr-un mod dureros, la Caracal, cat de mult sunt in „slujba cetatenilor” oamenii de la MAI.

Romanii nu uita ca fostul ministru este principalul responsabil de pesedizarea inspectoratelor de politie, promovarea incompetentilor fideli partidului in functiile de conducere.

„Sunteti bine, doamna Carmen? Puteti inchide ochii seara? Puteti dormi stiind ca pt a va apara stapanul ati ucis? Aveti copii? Va puteti imagina macar cum e sa ii auzi glasul fiicei sugrumat de spaima? Va doresc sa bantuie vocea copilei pana in ultima clipa a vietii!”, a scris o romanca pe pagina de Facebook a lui Carmen Dan.

Numerosi alti romani au postat mesaje similare.

Carmen Dan nu a avut nicio reactie pana in acest moment fata de tragedia de la Caracal.

Mai mult despre:

Comentarii: