Carmen Dan, scandal cu jurnalistii dupa ce a fost prinsa cu minciuna: ”Bun, daca ati filmat, dati imaginile”

news

Carmen Dan s-a infuriat, sambata, avand un schimb de replici aprins cu jurnalistii dupa ce a fost prinsa mintind ca nu are antemergator.

Intrebata de ce a fost nevoie de un dispozitiv de insotire cu motociclist sambata dimineata cand a venit la Academia de Politie, ministrul de Interne a zis: ”Categoric nu a existat niciun dispozitiv de insotire a ministrului! Nu am beneficiat niciodata de insotire sau de un privilegiu in deplasarea mea in trafic. Daca a existat vreodata vreun echipaj de Politie in preajma masinii in care ma aflam in calitate de ministru, sa stiti ca politistii erau acolo pentru a-si face datoria fata de cetateni, nu pentru a insoti ministrul de Interne! Nu am venit la Academia de Politie cu antemergator!”.

”Noi am filmat altceva”, i-a replicat jurnalistul.

”Bun, daca ati filmat, dati imaginile. Daca insistati pe acest subiect, aflati ca, la solicitarea Academiei de Politie, Politia Romana a dispus masuri de fluidizare a traficului. La aceasta ceremonie a trebuit sa luam masuri pentru ca valorile de trafic dinspre si inspre Academia de Politie au crescut cu aproximativ 10%. Repet: nu m-a insotit nicio motocicleta! Nu a existat niciun echipaj care sa mearga in fata masinii ministrului de Interne. Daca aveti imagini, va invit sa le faceti publice. Am stiut ca Politia Romana este prezenta in trafic pentru a-l fluidiza, pentru a face facilita deplasarea inspre si dinspre Academia de Politie”, a adaugat Carmen Dan.

Ministrul de Interne a participat, sambata dimineata, la o festivitate de la Academia de Politie.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: