Carmen Dan se rafuieste cu Malin Bot si cu protestatarii. Le da lectii de „democratie”: „Au jignit si ultragiat lucratori MAI si au incercat cu disperare sa distruga bunuri”

politica

Carmen Dan a tinut sa se rafuiasca, sambata, cu Malin Bot si cu protestatarii care au astepta-o, vineri, in fata DIICOT. Ea a continuat sa rostogoleasca manipularile despre cum in 10 august 2018, protestatarii „au incercat cu disperare sa distruga bunuri”.

„Mi-as fi dorit sa fac inca de ieri toate aceste precizari, dar, din pacate, nu a existat mediul propice pentru declaratii, dar nici interes din partea unor oameni care ‘stiu ei mai bine’ cine e vinovat si in ce masura. Aceiasi oameni care in august 2018 sustineau ca unii politicieni au condus tunurile cu apa in piata si care ieri trageau de usile masinii sau aceiasi oameni care militeaza pentru desfiintarea Jandarmeriei Romane, dupa ce au jignit si ultragiat lucratori MAI si au incercat cu disperare sa distruga bunuri.

Pacat! Sunt deja 30 de ani de democratie, atat de prost inteleasa de niste ‘baieti’ care isi mai si filmeaza actele de ‘vitejie’.

P.S.: Aceasta postare nu este dedicata ‘baietilor’! Pe ei ii stiu si nimic din ceea ce fac nu m-ar putea surprinde!”, a scris Carmen Dan pe Facebook.

Citeste si: 10 August. Disperata Carmen Dan se spala pe maini, sustine ca jandarmii au actionat de capul lor: „Eu am primit informatii din piata, nu am dat directive”

Malin Bot a intrebat-o insistent pe Carmen Dan de ce a mintit in legatura cu evenimentele din 10 august 2018.

„De ce nu recunoasteti ca ati mintit? Mergeti la puscarie pentru Dragnea?”, a intrebat-o Bot pe Carmen Dan in timp ce aceasta se refugia in masina.

Malin Bot a spus in 10 august 2018 ca Liviu Dragnea manevra tunurile cu apa din Piata Victoriei. Sensul era metaforic, pentru a sublinia implicarea PSD in violenta actiune de reprimare a manifestatiei.

Mai mult despre: ,


Comentarii: