Carmen Dan si-ar da demisia, dar nu o lasa Liviu Dragnea. Declaratiile unui fost lider al PSD

politica

Victor Ponta, fost premier si presedinte al PSD, a declarat ca, potrivit unor inforamatii pe care le are de la colegii de partid, ministrul de Interne, Carmen Dan, ar vrea sa-si dea demisia, doar ca nu este „lasata de Liviu Dragnea”. Potrivit lui Ponta, premierul Tudose trebuie sa intervina in acest caz si sa-i ceara demisia lui Carmen Dan.

Intr-o interventie avuta la B1 TV, fostul lider PSD, Victor Ponta, a declarat ca are informatii de la colegii sai de partid ca „secretarea de la scoala de la Videle”, Carmen Dan, vrea sa-si dea demisia, dar „nu o lasa Liviu Dragnea”.

„Carmen Dan vrea sa isi dea demisia, dar nu o lasa Liviu Dragnea. Mi-au spus colegii din PSD. Ea trebuie sa ii ceara voie lui Dragnea. Secretara de scoala de la Videle e un dezastru. Atata timp cat Tudose nu are autoritate asupra ministrilor, daca nu poate sa schimbe un ministru, daca nu poate sa puna un ministru la Interne, ce rol mai are? El trebuia sa-i ceara demisia. «Doamna Carmen Dan, ori va dati demisia, ori va demit. Hai, mergeti pe hol si scrieti-o!», asta trebuia sa ii spuna. Ea are un singur scop: sa-i fie bine lui Dragnea“, a declarat Victor Ponta la B1 TV.

Mai mult, fostul premier a avut cuvinte dure la adresa sefului PSD. „Dragnea are o gandire mafiota, are incredere doar in cei care au fost cu el. Carmen Dan, cand era prefect, a semnat toate actele despre Lacul Belina si Tel Drum. Aia e infratiune de ridicol. S-a facut de ras cu poveste microfonului plantat in priza. Un ministru de Interne care fuge la presa si fuge la televiziune, nu s-a mai vazut. Ce face Carmen Dan nu face decat sa accentueze lipsa de incredere in politie. Dragnea a confiscat PSD-ul, Guvernul si Parlamentul, e cel mai rau lucru care se putea intampla.”, a mai spus Victor Ponta la B1 TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: