Carmen Dan, tafnoasa in relatia cu cu Laura Codruta Kovesi. Ministrul se plange ca DNA nu ii raspunde la adresele inaintate

politica

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, joi, ca inca nu a primit un raspuns la cererea adresata procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, privind incetarea detasarii a doi politisti judiciari de la DNA Ploiesti, astfel ca a trimis DNA o noua solicitare.

Intrebata de jurnalisti daca a primit un raspuns de la procurorul sef al DNA, Carmen Dan a spus ca nu si ca Ministerul Administratiei si Internelor a trimis o noua adresa.

„Noi am revenit cu o alta adresa catre DNA si am solicitat ce am solicitat si in prima. Nu ne-a raspuns. Astept ca DNA sa dea un raspuns institutional, cum de altfel procurorul sef al DNA a anuntat si public”, a declarat, vineri, ministrul de Interne.

Dupa aparitia in spatiul public a inregistrarilor prezentate de fostul deputat PSD Vlad Cosma, care ii acuza pe procurorii de la DNA Ploiesti ca au falsificat probe in dosare, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat ca a trimis catre DNA o adresa datata 13 februarie cu privire la revocarea detasarii politistilor judiciari care apar in inregistrari – comisarul sef de politie Iordache Mihai si comisarul sef de politie Florea Gabriela.

Carmen Dan a spunea ca a trimis acea adresa catre DNA cu Posta militara, precizarile fiind facute dupa ce procurorul sef al DNA a spus ca nu a primit nicio solicitare de la MAI. Kovesi afirma ca ii va da un raspuns ministrului Carmen Dan institutional, dupa ce va citi o solicitare oficiala.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: