Carmen Dan, tradata chiar de presa pesedista. Ministrul de Interne a „coordonat personal” interventia violenta a Jandarmeriei

politica

Site-ul Stiri pe surse, detinut de Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa, anunta ca ministrul de Interne, Carmen Dan, a coordonat „personal” intervejtia brutala a jandarmilor impotriva protestatarilor din Piata Victoriei.

„Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a coordonat personal interventia Jandarmeriei de la mitingul de vineri seara din Piata Victoriei, precizeaza surse oficiale”, scrie stiripesurse.ro.

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut procurorului general Augustin Lazar sa fie incepute de urgenta cercetari pentru stabilirea modului concret in care s-a produs interventia Jandarmeriei pentru restabilirea ordinii publice la protestele de vineri seara din Piata Victoriei.

„Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, i-a solicitat astazi, 11 august, Procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, domnul Augustin Lazar, demararea de urgenta a cercetarilor in vederea stabilirii situatiei de fapt si elucidarii modului concret in care s-a produs interventia Jandarmeriei, pentru restabilirea ordinii publice, la protestele de aseara din Piata Victoriei din Bucuresti”, a anuntat sambata Administratia Prezidentiala.

De asemenea, presedintele Klaus Iohannis i-a solicitat procurorului general stabilirea legalitatii interventiei si identificarea persoanelor si a gradului de implicare sau vinovatie a tuturor celor care au luat parte la incidentele violente petrecute in Capitala.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: