„Carmen Dan, tradatoare!”. PSD, comunicat manios dupa infrangerea de la motiune: „Tradatorii si oportunistii vor fi exclusi”

politica

PSD anunta intr-un comunicat de presa oficial ca parlamentarii PSD care au lipsit de la motiunea de cenzura sunt „tradatori”. Printre acestia se afla si senatorul Carmen Dan, fost ministru de Interne.

„Partidul National Liberal a fost disperat sa nu piarda puterea, iar pentru aceasta a apelat la cele mai insalubre metode ale politicii romanesti, cumparand – pana in ultima clipa – parlamentari la bucata. Motiunea de cenzura depusa de PSD nu a putut fi dezbatuta astazi din cauza lipsei cvorumului de sedinta. Le-a fost atat de frica sa nu piarda puterea incat nici macar pe cei cumparati pe ultima suta de metri nu i-au lasat sa vina in sala!

Astazi, toti romanii s-au putut convinge singuri cine sustine coruptia, traseismul si incompetenta Guvernului Orban si cine se opune. Contrar celor sustinute in declaratiile publice, USR si PMP au demonstrat astazi ca sunt la guvernare alaturi de PNL si responsabili pentru toate deciziile acestui guvern”, afirma PSD intr-un comunicat de presa.

Social-democratii mentioneaza ca parlamentarii PSD au fost prezenti in sala, mai putin cinci dintre ei „care, in loc sa isi faca datoria fata de romani, au ales tradarea”.

„In prima sedinta a Consiliului Politic National, acestia vor fi exclusi. Reconstructia PSD nu se poate face cu tradatori si oportunisti!”, se mai arata in comunicatul citat.

Citeste si: Carmen Dan, panicata dupa ce Ciolacu a anuntat ca o da afara din PSD. Plange pe FB: „Nu mi-am dorit aceasta situatie! Mama mea este in spital”

Cei cinci absenti sunt: Catalin Radulescu, Carmen Dan, Adrian Todor, Dan Ciocan si Roxana Paturca. Paturca si Ciocan au refuzat, de altfel, sa raspunda la telefoanele disperate ale liderilor PSD.

Sedinta plenului reunit al Parlamentului in care trebuia dezbatuta si votata motiunea de cenzura nu a putut sa aiba loc, luni, din lipsa cvorumului. In urma apelului nominal, doar 226 de parlamentari au fost la sedinta, fiind necesara prezenta a 233 de deputati si senatori.

Mai mult despre:

Comentarii: