politica

„Carmen Dan, tradatoare!”. PSD, comunicat manios dupa infrangerea de la motiune: „Tradatorii si oportunistii vor fi exclusi”

PSD anunta intr-un comunicat de presa oficial ca parlamentarii PSD care au lipsit de la motiunea de cenzura sunt „tradatori”. Printre acestia se afla si senatorul Carmen Dan, fost ministru de Interne.

„Partidul National Liberal a fost disperat sa nu piarda puterea, iar pentru aceasta a apelat la cele mai insalubre metode ale politicii romanesti, cumparand – pana in ultima clipa – parlamentari la bucata. Motiunea de cenzura depusa de PSD nu a putut fi dezbatuta astazi din cauza lipsei cvorumului de sedinta. Le-a fost atat de frica sa nu piarda puterea incat nici macar pe cei cumparati pe ultima suta de metri nu i-au lasat sa vina in sala!

Astazi, toti romanii s-au putut convinge singuri cine sustine coruptia, traseismul si incompetenta Guvernului Orban si cine se opune. Contrar celor sustinute in declaratiile publice, USR si PMP au demonstrat astazi ca sunt la guvernare alaturi de PNL si responsabili pentru toate deciziile acestui guvern”, afirma PSD intr-un comunicat de presa.

Social-democratii mentioneaza ca parlamentarii PSD au fost prezenti in sala, mai putin cinci dintre ei „care, in loc sa isi faca datoria fata de romani, au ales tradarea”.

„In prima sedinta a Consiliului Politic National, acestia vor fi exclusi. Reconstructia PSD nu se poate face cu tradatori si oportunisti!”, se mai arata in comunicatul citat.

Citeste si: Carmen Dan, panicata dupa ce Ciolacu a anuntat ca o da afara din PSD. Plange pe FB: „Nu mi-am dorit aceasta situatie! Mama mea este in spital”

Cei cinci absenti sunt: Catalin Radulescu, Carmen Dan, Adrian Todor, Dan Ciocan si Roxana Paturca. Paturca si Ciocan au refuzat, de altfel, sa raspunda la telefoanele disperate ale liderilor PSD.

Sedinta plenului reunit al Parlamentului in care trebuia dezbatuta si votata motiunea de cenzura nu a putut sa aiba loc, luni, din lipsa cvorumului. In urma apelului nominal, doar 226 de parlamentari au fost la sedinta, fiind necesara prezenta a 233 de deputati si senatori.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea
Tags: carmen dan

Recent Posts

Somnul ratiunii naste monstri chiar si la primarie. Asa ca nu va lasati adormiti de basmele lui Pieleanu

Pripasit pe langa sediul PSD ca un motan cu noua vieti, care supravietuieste oricarei caderi…

O oră ago

Seful spionajului de la Moscova da vina pe Ucraina pentru atacul terorist: „Bineinteles, Ucraina”

Nikolai Patrusev, un inalt oficial rus din domeniul securitatii ruse, a declarat marti ca Ucraina…

45 de minute ago

A murit George Nicolescu, interpretul faimoasei melodii „Eternitate”

George Nicolescu, cantaretul orb care a compus melodia "Eternitate" s-a stins din viata la varsta…

O oră ago

Adulatorul „domnului presedinte Ceausescu” a scapat de motiune. PNL a votat alaturi de PSD pentru mentinerea in functia de ministru a lui Barbu

Camera Deputatilor a respins, marti, motiunea simpla impotriva ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Florin Barbu,…

O oră ago

Scenariu lansat de postul de televiziune francez LCI: „Franta s-ar putea ciocni direct Rusia daca frontul ucrainean se prabuseste”

Postul de televiziune LCI, detinut de concernul media TF1, a publicat o serie de scenarii…

2 ore ago