Carmen Gaz se crede Maica Tereza. Postare sfidatoare pe Facebook

news

Fostul ministru de Interne, Carmen Dan, responsabila de represiunea din 10 august 2018, a postat pe Facebook o imagine in care se compara cu Maica Tereza.

„‘Pacea incepe cu un zambet’. Maica Tereza”, a scris Carmen Dan pe Facebook, postand o fotografie cu ea insasi.

770 de persoane au depus plangeri in dosarul privind violentele care au avut loc in Piata Victoriei, in 10 august.

Fostul ministru al Afacerilor Interne Carmen Dan a fost audiata, la sfarsitul lunii decembrie, la DIICOT in dosarul ’10 august’, care a durat peste sase ore, ca nu a vorbit in acea zi cu Liviu Dragnea despre interventia jandarmilor.

„Vreau sa precizez ca ministrul, indiferent de culoarea politica, nu conduce misiunile operative, sens in care am si declarat si am si cautat sa argumentez pozitionarea mea. (…) Nu am vorbit cu Liviu Dragnea. (…) Am facut si precizari referitoare la comunicarea in planul organizarii misiunii sau in planul comunicarii publice cu anumite persoane politice, nu au fost indicate, am spus ca nu am comunicat, nu am avut intalniri cu aceste ocazii cu nicio persoana politica, cu nicio persoana care era in afara interesului de activitate al ministerului. Am facut precizarea ca am trimis comunicari si mesaje informative prim-ministrului Romaniei in exercitarea activitatii guvernamentale si nu politice”, a spus Carmen Dan la iesirea din sediul DIICOT.

Ea a aratat ca le-a spus procurorilor parerea sa referitor la modul in care s-au organizat protestele din 10 august si ca „este absolut firesc” ca organele de ancheta sa cheme la audieri orice persoana care are cunostinta despre acele evenimente.

„Vreau sa va spun sincer ca ma asteptam sa fiu chemata inca de anul trecut, (…) nu s-a pus problema niciun moment sa evit in a ma prezenta in fata organelor de ancheta, am avut discutii in sensul acesta si in Parlament. A durat destul de mult pentru ca cei care au pus intrebari au fost interesati sa lamureasca foarte multe aspecte. In principal, aspectele de interes au vizat rolul pe care ministrul Afacerilor Interne, respectiv Carmen Dan, l-a avut in acea zi. In niciun caz un rol activ, un rol de coordonare a actiunilor operative, am dat absolut toate amanuntele. (…) Ma aflam la mine in birou in acea zi, nu in Centrul de Comanda”, a mai spus fostul ministru al Internelor.

Mai mult despre:

Comentarii: