Carmen Iohannis a votat singura la Sibiu. Presedintele a votat in Bucuresti

news

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a votat, duminica, in Sibiu, la cateva ore dupa ce seful statului a votat la Bucuresti. Ea a venit singura la sectia de votare.

Carmen Iohannis a ajuns la sectia de votare din Sibiu in jurul orei 12.30, dupa ce a plecat de la slujba de duminica, din centrul orasului, anunta Mediafax. Sotia presedintelui a asteptat cateva minute inainte sa intre in sectia de votare, unde se formase coada.

Presedintele Klaus Iohannis a votat la ora 9.30, in Capitala.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este foarte important ca cetatenii sa mearga duminica la vot si sa-i aleaga pe candidatii care pot face ceva pentru comunitatile lor.

„Este o zi foarte importanta astazi – ziua votului pentru alegeri locale. Azi ne alegem primarii, consilierii locali, conducerile judetelor. Intotdeauna cand sunt alegeri este foarte, foarte important sa mergem la vot, sa nu lasam pe altii sa decida in locul nostru, iar astazi, cand alegem pe cei care conduc comunitatile in care traim, este foarte important sa ne uitam bine la candidati si sa-i alegem pe aceia care pot face ceva pentru comunitatea in care traim, fiindca pana la urma de ei depinde cum arata spitalul, cum functioneaza, cum arata scoala, daca drumurile sunt intretinute, daca parcurile sunt bine intretinute, daca traficul este dirijat asa cum trebuie. Va invit pe toti: Mergeti la vot!”, a spus Iohannis, duminica, dupa ce si-a exprimat optiunea de vot la una din sectiile de la Liceul „Jean Monnet”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: