Carmen Iohannis va ramane alaturi de elevii ei si anul viitor. Ce isi doreste cel mai mult de noul an scolar

news

Sotia presedintelui tarii, Carmen Iohannis, profesoara de limba engleza la Colegiul National „Gheorghe Lazar” din Sibiu, spera ca schimbarile din noul an scolar sa fie bune, mentionand ca cel mai mult isi doreste ”intoarcerea la literatura”.

„Imi doresc sa ne fie bine, sa avem rezultate foarte bune si sa ne simtim bine impreuna”, a spus luni Carmen Iohannis la deschiderea noului an de invatamant, citata de Agerpres.

Intrebata ce parere are despre schimbarile din noul an scolar, sotia presedintelui a raspuns: „Sper ca vor fi bune. O sa vedem. Practica o sa ne spuna mai multe.”

Referitor la manualele de limba engleza de liceu, Carmen Iohannis a spus ca nu se poate pronunta deocamdata. „Deocamdata nu pot sa ma pronunt. Nu le-am vazut. Ce am avut pana acum a fost OK. Se poate si mai bine, sper sa ne intoarcem la literatura candva. Mi-as dori foarte mult sa trecem inapoi la literatura si la limba engleza”, a afirmat sotia sefului statului.

Profesoara si diriginta la clasa a XI-a, ea si-a propus sa ramana alaturi de elevii sai, si anul viitor. Profesoara Iohannis preda cu jumatate de norma si in anul scolar 2016-2017, ceea ce inseamna ca va merge la serviciu doua zile pe saptamana, martea si miercurea.

Carmen Iohannis spera ca nici elevii sa nu se plictiseasca de profesori, si nici profesorii de ei, in noul an scolar.

„A inceput scoala. E un moment de bucurie si plin de emotii. Ne dorim un an bun, cu rezultate bune, sa ne simtim bine impreuna, sa nu ne plictisim unii de altii, nici elevii de noi, nici noi de elevi. Si sper ca va fi foarte bine. Sigur o sa avem si momente de tristete, dar sper ca momentele de bucurie sa predomine si sa ne realizam ce pe propunem”, a mai spus Carmen Iohannis.

Intrebata de ce crede ca urmeaza sa traiasca alaturi de elevii ei si momente de tristete, ea a explicat: „Pentru ca nu intotdeauna ceea ce iti doresti se intampla si sunt si esecuri in scoala, nu poti sa ai intotdeauna zece si sa castigi toate concursurile si atunci trebuie sa stii sa te remontezi si sa incerci din nou. Important este sa participi si sa nu te lasi.”

In prima zi de scoala aceasta si-a sfatuit elevii sa se bucure de noul an scolar pentru ca viata de liceu ”e cea mai frumoasa perioada”.

Sotia presedintelui tarii a spus ca are foarte multe amintiri frumoase din perioada liceului si ca i-au ramas ”doar cele placute in minte”.

Carmen Iohannis i-a sarutat pe elevii ei si le-a spus in limba engleza ca este bucuroasa sa-i revada, dupa care si-a facut si o fotografie cu acestia in curtea liceului, inainte de a intra in sala de clasa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: