politica

Cartea lui Dancila, plina de greseli gramaticale. Fragmente: „Cred ca Liviu Dragnea ma uraste”

Cartea publicata de Dancila, in colaborare cu o jurnalista, „Viorica Dancila, partea ei de adevar”, este plina de greseli gramaticale, anunta jurnalista Carmen Dumitrescu, care a avut rabdare sa o citeasca.

„Este plina de erori de scriere, gramaticale, dezacorduri, acestea fiind intalnite cam la fiecare trei pagini. Inclusiv numele ‘Dancila’ este scris, uneori, cu litera mica, iar cuvintele sunt in multe situatii, masacrate”, scrie jurnalista in Investigatoria.

Jurnalista a selectat din carte cateva pasaje in care Dancila se rafuieste cu Dragnea, Ciolacu si Paul Stanescu.

„Da, eram singura in fata a cinci barbati. Nu mi-a fost teama de ei. Acum stiu ca, la un moment dat, vor fi condamnati de oameni si de partid, pentru ca au facut foarte mult rau. Ei spun ca Liviu Dragnea a facut rau acestui partid. Da, Liviu Dragnea a facut rau PSD-ului, dar si ei pericliteaza partidul prin modul duplicitar de a actiona. Il acuza pe Dragnea ca a modificat legile justitiei… Pai ei erau in Parlament. Acesti oameni lasi nu au avut curajul sa spuna atunci, cum a facut-o Viorica Dancila, ca nu sunt de acord cu modificarea codurilor penale. Lasii acestia se comportau ca niste slugi si au votat tot ce li s-a cerut. Paul Stanescu este unul dintre acesti lasi”, spune Viorica Dancila in cartea-interviu.

Dancila a mai spus ca Liviu Dragnea o uraste.

„Cred ca ma uraste, altfel nu imi explic de ce, in inchisoare fiind, a dat telefoane a oameni prin judet pentru a nu ma pune pe liste la parlamentare”, s-a plans Dancila.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Kim Jon Un primeste cadou un cantec in care este descris drept „tata prietenos” si un „marel lider”

In Coreea de Nord a fost lansata o noua melodie care il lauda pe liderul…

5 ore ago

Politia suedeza a impuscat un barbat care a ranit trei femei cu un cutit

Politia suedeza a impuscat si arestat un barbat care ar fi ranit trei femei cu…

5 ore ago

Castigatorul semimaratonului de la Beijing si-a pierdut medalia. La fel si celilalti trei atleti care au incetinit pentru a-l lasa sa castige

Organizatorii i-au retras medalia de aur lui He Jie la semimaratonul de la Beijing de…

5 ore ago

Aproape jumatate din marile orase ale Chinei se scufunda

Aproape jumatate dintre orasele mari ale Chinei sufera niveluri „moderate pana la severe” de subsidenta…

5 ore ago