„Cartile fug de liderii PSD si liderii PSD fug de carti”. Peste 2.000 de liberali, in frunte cu Iohannis, se amuza la discursul lui Rares Bogdan

politica

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a ironizat, sambata, in fata a peste 2.000 de liberali din Bistrita Nasaud faptul ca in biblioteca din biroul lui Dancila nu se afla nicio carte. „Cartile fug de liderii PSD, si liderii PSD fug de carti”, a pus Bogdan, in aplauzele liberalilor.

„Klaus Iohannis a inceput cu desaga in spinare, cu carti, cu carti pe care nu le-ati vazut in biroul doamnei Dancila aseara, in pozele pe care le-au dat televiziunile, era un raft gol, fara carti, pentru ca ei nu au nevoie de carti. Cartile fug de liderii PSD si liderii PSD fug de carti. Iohannis a trecut de doua ori Oceanul, la Donald Trump, a trecut de cateva ori la New York, a trecut Canalul Manecii cand la Palatul Buckingham, cand in Downing Street 10. Si s-a dus la Roma, unde s-a intalnit cu presedintele, si s-a dus in Alexander Platz, unde a vorbit cu cea mai puternica femeie pe care o are Europa, doamna Merkel”, a spus Rares Bogdan la Bistrita.

Iohannis s-a amuzat cand a auzit ce spunea Rares Bogdan despre carti si liderii PSD.

Viorica Dancila a postat pe Facebook, vineri seara, o imagine din biroul ei de la PSD, in timp ce privea meciul de fotbal Romania-Suedia. In imagine apare si o biblioteca, aceasta fiind complet goala.

In 2017, Viorica Dancila a fost intrebata, intr-un interviu pentru revista Parlamentului European, care este cartea care a „inspirat-o”. S-a facut de ras, nu a putut sa dea un raspuns.

„Imi place sa citesc si incerc sa citesc ori de cate ori gasesc timp. Si cred ca ceea ce citim, in ansamblu, ne influenteaza, ne modeleaza gandirea si de a vedea lumea, chiar si modul nostru de a trata dificultati sau provocari”, a raspuns atunci Dancila.

Mai mult despre: ,

Comentarii: