Cartitele PSD infiltrate in PNL trec la atac: ”Ludovice, Ludovice…Nu te lasi de metehnele care te-au ‘consacrat’ in PNL”. Iohannis este si el invocat

politica

Senatorul PNL Daniel Zamfir declanseaza un atac violent la adresa presedintelui PNL, Ludovic Orban, pe care il acuza ca vrea sa-l inlocuiasca din Comisia Economica a Senatului. Zamfie este sotul Oanei Stancu de la Antena 3, el situandu-se deseori pe aceleasi pozitii cu PSD in privinta justitiei.

”Ludovice, Ludovice…Nu te lasi de metehnele care te-au ‘consacrat’ in PNL… Dupa ce, in mod rusinos, ai fugit de un raspuns cand te-am intrebat care sunt actele de ‘deviationism’ pe care le-am comis in activitatea mea la Comisia Economica, ai inceput sa inrosesti telefoanele sa le ceri colegilor din Senat sa ma schimbe de la Comisie. Stiu. Te derajeaza tare ca imi vad de treaba acolo. Te deranjeaza si ca deranj interese.

Te deranjeaza ca apar cetatenii de abuzurile bancilor, IFN-urilor si ale recuperatorilor? Sau ca cer cu obstinenta ca ‘baietii destepti’ sa plateasca redeventele cuvenite Statului? Sigur insa, te-a deranjat ca ti-am cerut public sa te delimitezi de Mihail Neamtu, cunoscut pentru orientarile lui de extrema dreapta, care public a anuntat, postand un filmulet pe Facebook , ca se delimiteaza de Iohannis! Iar tu, Ludovic, in loc sa sanctionezi pozitia neconforma cu linia partidului, il rasplatesti, punandu-l sa-i instruiasca pe tinerii liberali…Pe de alta parte, invoci cand suni in disperare pentru Raluca Turcan sa fie realeasa lider de grup, ‘dorintele din Deal’. Toti stiu ca presedintele nu se coboara”, a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi, intr-un interviu pentru ziare.com, ca senatorul liberal Daniel Zamfir ar urma sa fie exclus din partid daca „va continua pe linia” unor „atitudini neconforme cu deciziile partidului”, referindu-se la proiectul de lege prin care Zamfir propune limitarea dobanzilor cu care bancile dau credite la 2,62%, criticat de banci si de BNR.

„Sunt proiectele asumate de partid, care parcurg o procedura interna de vot si avizare, si cele initiate individual de parlamentari. Acest proiect (plafonarea dobanzilor – n.r.) nu e sustinut de PNL, dar nu pot restrange dreptul numanui de a avea initiativa. Dl Zamfir are si alte atitudini neconforme cu deciziile partidului si, daca va continua pe linia asta, ne vom desparti”, a declarat Orban, raspunzand unei intrebari privind respectivul proiect de lege.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: