PSD anunta o cascada de referendumuri chiar in ziua alegerilor: „Vreti sa primiti bani? 10.000 de lei pentru fiecare familie la nasterea primului copil”

politica

Gabriel Zetea, vicepresedinte al PSD si sef al CJ Maramures, a anuntat ca vrea sa organizeze un referendum local, chiar in ziua alegerilor locale, prin care sa le ceara maramuresenilor sa spuna daca sunt de acord ca familiile sa primeasca 10.000 de lei dupa ce li se naste primul copil. De asemenea, Zetea vrea sa ofere si o multime de scutiri de taxe si impozite pentru cei care au trei copii.

Baronii si primarii PSD au de gand sa organizeze referendumuri locale in toata tara pentru a-si creste considerabil sansele la alegerile locale. In cadrul referendumurilor, locuitorii vor fi intrebati daca doresc sa primeasca sume consistente de bani. Zetea a anuntat primul ca doreste sa ofere peste 2.000 de euro fiecarei familii careia i se naste primul copil. Banii vor fi suportati din bugetele consiliilor judetene si ale primariilor, sustine Zetea.

Anuntul a fost facut in cadrul Conferintei Judetene de Alegeri a PSD Maramures de joi, in care Zetea a fost reales presedinte al filialei.

”Sa sustinem cu adevarat un program prin care familiile tinere ale Maramuresului sa fie incurajate sa faca acest pas, sa vedem ca tinerii revin la formula de baza a societatii, la familie. Sa ii vedem ca se casatoresc si fac copii, ca perpetueaza Maramuresul de acum inainte, peste ani.

Pentru un asemenea program judetean pot sa candidez si in fruntea partidului si pentru presedintia Consiliului Judetean Maramures. Sa incercam sa ii ajutam efectiv pe tinerii judetului nostru si tocmai de aceea voi propune, in perioada imediat urmatoare, un program care poate chiar asa se va numi: Renasterea Maramuresului. Si prin acest program, Consiliul Judetean, alaturi de fiecare primarie din judet va propune locuitorilor un referendum judetean in ziua alegerilor locale.

Si vom propune ca o parte din bani sa vina de la Consiliul Judetean, iar o parte de la fiecare primarie locala, astfel incat fiecare cuplu de tineri ai Maramuresului, dupa ce se casatoresc si fac un copil, sa primeasca o suma importanta de bani, pentru a putea creste acei copii.

La fiecare al treilea copil, familiile ar trebui sa primeasca o scutire pentru impozitele pe casa, pe masina, pe teren, iar acestora trebuie sa le asiguram locuri de munca. Daca cei de la Bucuresti nu vor sustine un astfel de proiect, noi, printr-un referendum, il vom aproba si ii vom obliga si pe cei din Parlament si pe cei din Guvernul Romaniei, indiferent de culoarea politica, sa sustina un proiectul prin care Maramuresul poate renaste, prin care familiile tinere ale judetului primesc ajutor sau prin care cei plecati in Diaspora pot sa revina acasa, pentru ca au si un motiv. Pentru un astfel de proiect de suflet, dragi colegi, pot sa candidez. Si daca ma sustineti, va multumesc si va sustin si eu!”, a spus Gabriel Zetea, vicepresedinte PSD al Regiunii de Nord Vest, citat de jurnalmm.ro.

Si Gabriela Firea a anuntat recent ca intentioneaza sa organizeze un referendum in Bucuresti, prin care cetatenii sa fie intrebati daca doresc sa respire un aer mai curat.

Citeste si: „Referendumul lui Firea este un referendum pentru cretini”. CTP denunta noua smecherie a Gabrielei Firea prin care vrea sa castige iar primaria

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: