Castig record de peste 2 miliarde de dolari la loteria din Statele Unite. Care au fost cele 6 numere castigatoare

externe

Un castig record de peste 2 miliarde de dolari a obtinut un american la loterie, anunta Los Angeles Times

Castigatorul a cumparat biletul Powerball cu jackpotul record de la un magazin din Altadena, devenind primul miliardar al statului prin loterie, potrivit oficialilor Loteriei Californiene.

Suspansul a continuat sa creasca marti dimineata in legatura cu un posibil castigator al jackpotului de 2,04 miliarde de dolari, dupa ce oficialii loteriei au amanat extragerea de luni pentru numerele castigatoare.

Dar, cu putin inainte de ora 10:00 marti dimineata, oficialii Loteriei din California au confirmat ca cineva a cumparat biletul castigator de la Joe’s Service Center din Altadena, potrivindu-se cu toate cele sase numere Powerball alese la extragerea intarziata din acea dimineata.

Premiul cel mare a fost estimat la 1,9 miliarde de dolari, luni seara, dar a crescut la 2,04 miliarde de dolari, marti dimineata, in urma unor calcule actualizate. Precedentul record Powerball, de 1,586 miliarde de dolari, a fost stabilit in 2016 si impartit de castigatori din California, Florida si Tennessee.

Singurul castigator de marti va incasa primul mare premiu al loteriei din stat care a depasit 1 miliard de dolari, au declarat oficialii.

Numerele castigatoare la extragerea care a avut loc in Tallahassee, Florida, au fost 10, 33, 41, 47 si 56. Numarul rosu de la Powerball a fost 10.

O problema de securitate la una dintre loteriile participante a amanat extragerea asteptata luni seara, au declarat oficialii Powerball. Acestia nu au confirmat detaliile problemei de securitate si nici unde a avut loc.

Sansele de a castiga cel mai recent jackpot au fost de 1 la 292 de milioane, potrivit Loteriei din California.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: