Castigatoarea de la „Romanii au talent” este SUPARATA foc pe PRO TV. Postul nu s-a tinut de cuvant

life

Laura Bretan, tanara care a obtinut marele premiu la „Romanii au talent”, a dezvaluit ca PRO TV nu s-a tinut de cuvant fata de ea. Nici pana in acest moment ea nu a obtinut niciun ban din premiul de 120.000 de euro.

Iata ce a postat Laura Bretan pe Instagram:

„Buna tuturor! Vreau sa scriu despre ceva ce ma deranjeaza au adevarat. Nu imi vine sa cred ca exista atat de mult negativism. Da, am participat la Romanii au talent. Am facut-o pentru a-i indeplini dorinta bunicului mei. A murit in luna ianuarie si am facut-o in memoria lui. Am fost in Romania pentru a participa la inmormantare si au auzit ca sunt auditiile Romanii au talent. Am fost la auditii pentru ca stiam cat de mult i-ar fi placut sa ma vada pe acea scena. Am facut-o in memoria lui si i-am dedicat lui acel moment. Era cel mai mare fan al meu, m-a sprijinit mereu si m-a sfatuit sa fiu perseverenta si sa nu renunt niciodata.

Dar cine stia ca ma voi califica, de asemenea, si la Americanii au talent? A fost mereu un vis sa cant pe scena de la Americanii au talent, SUA este tara si casa mea si m-am nascut aici. Si, din moment ce exista mai multe versiuni ale show-ului ‘Got Talent’, nu sunt singurul concurent care a mers la auditii in mai multe tari.

Am castigat „Romanii au talent” (premiul de 120.000 de euro), dar tot ce vreau sa intelegeti este ca nu am facut-o pentru banii, ci pur si simplu pentru a-i indeplini dorinta bunicului meu. Desi am castigat primul lor, inca nu am vazut niciun penny din premiu. Daca il voi primi, voi dona o mare parte, asa cum am facut si pana acum, pentru orfani si persoane fara adapost, aceastea fiind doua cauze in care cred foarte mult. Lasati-ma sa va intreb: daca un atlet castiga medalia de aur, ar trebui sa se opreasca din a participa la competitii? Doar pentru ca a castigat o data? Nu! Continua sa joace in toata lumea. La fel e pentru toata lumea. Trebuie sa muncesti mult in continuare, sa inveti, sa te imbunatatesti si sa faci tot ce poti. Singurul meu scop este de a impartasi cu voi darul cu care Dumnezeu m-a binecuvantat, sa ii fac pe toti fericiti cu vocea mea”, a scris ea, pe Instagram.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: