„Cat de javra poti sa fii, sa gazezi niste copii?”. Represiunea nu a fost uitata. Noi incidente cu jandarmii – Video

news

Sute de oameni au iesit in strada, luni, in Piata Victoriei pentru a marca o luna de la represiunea din 10 august. Ei cer in continuare demisia Guvernului Dancila si promit ca vor iesi in strada si in zilele urmatoare.

Jandarmii au vrut sa il ridice pe unul dintre participantii la manifestatie, dupa ce acesta le-ar fi adresat injurii fortelor de ordine. Protestatarii au intervenit si au inceput sa scandeze „Jandarmeria apara hotia!” si le-au strigat jandarmilor „Slugilor!”.

Oamenii care participa la protestul de luni seara au adus cu ei drapeluri tricolore, vuvuzele, dar si pancarte cu mesaje antiguvernamentale. Pe una ditre acestea scrie „Infractori de rang inalt, parasiti acest palat”.

Protestele care marcheaza o luna de la violentele din 10 august din Piata Victoriei au fost anuntate pe Facebook si sunt programate in Bucuresti si in alte orase din Romania (intre care Cluj-Napoca, Arad, Timisoara, Sibiu, Iasi) si Diaspora. Conform celor de la Coruptia Ucide, protestele au scopul de a cere „demisia si urgentarea anchetarii si judecarii tuturor persoanelor vinovate de represaliile Jandarmeriei la protestul Diasporei din 10 august din Piata Victoriei din Bucuresti”.

„A trecut o luna si nu avem nicio demisie si niciun vinovat! Consideram ca principalul vinovat pentru ceea ce s-a intamplat atunci este Liviu Dragnea impreuna cu grupul lui infractional care a pus stapanire pe Guvern, pe Parlament si pe PSD si doreste sa puna stapanire pe toata Romania. Amintim faptul ca pe 21 iunie Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in procesul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, in care e acuzat de instigare la abuz in serviciu”, sustin cei care au postat mesajul de mobilizare.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: