Cat de jos a ajuns Tudorel Toader. Dragnea anunta amenintator ca ministrul este „evaluat” de Dancila

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a tinut sa lanseze un avertisment la adresa lui Tudorel Toader, intr-o emisiune la Romania TV. El a sustinut ca si ministrul Justitiei este acum evaluat de premierul Viorica Dancila.

„Daca in urma evaluarii doamna prim-ministru va constata ca unii ministri de la ALDE creeaza probleme guvernarii, atunci va informa”, a spus Dragnea la Romania TV.

Solicitat sa comenteze declaratia lui Calin Popescu Tariceanu, care a spus ca nu are ce sa-i reproseze lui Tudorel Toader, Dragnea a raspuns acru: „Apreciez ce a spus domnul Tariceanu, eu nu am inteles de ce a fost adus in discutie subiectul. In partid nu s-a vorbit deloc despre schimbarea domnului Toader”

Evaluarea lui Tudorel Toader „se face ca la orice ministru care ocupa un post al PSD. Nu am inteles de ce colegii de la ALDE au spus ca nu trebuie schimbat un ministru care ocupa un post al PSD. Nu am discutat cu Tudorel Toader despre remaniere, ci despre implementarea unor legi importante, precum legea pensiilor, OUG privind insolventa”, a mai spus Dragnea.

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: