Cat de simplu pot fi anihilate minciunile lui Dancila. Barna: „Spune despre mine ca nu merg in randul oamenilor”

politica

Candidatul USR PLUS la Presedintie, Dan Barna, ironizeaza atacurile pe care Viorica Dancila le-a lansat la adresa sa dupa Congresul PSD.

„Doamna Dancila si-a lansat astazi candidatura la Cotroceni spunand despre mine ca nu merg in randul oamenilor.

Doamna Dancila, astazi sunt la Flamanzi, la Harlau si la Popricani, ieri am fost la Suceava, Falticeni, Bunesti si Botosani. De o saptamana bat orasele si comunele Moldovei si stau de vorba cu toti oamenii care imi ies in cale. Maine dimineata va astept la Iasi, sa facem prima dezbatere din campania asta in strada, in mijlocul oamenilor. Eu am venit cu autocarul, cum s-a putut, dar dumnevoastra puteti sa folositi elicopterul ca sa ajungeti mai repede, ca autostrada spre Moldova tot nu e, sa stiti”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Candidatul PSD la Presedintie, Viorica Dancila, a declarat sambata ca presedintele Iohannis si liderul USR, Dan Barna, „nu iubesc oamenii” si „nu merg in randul oamenilor”, cei doi urmarind sa „sadeasca ura”. Reamintim ca Dancila se fereste sa iasa in public de teama protestatarilor.

Intrebata cum se pozitioneaza fata de contracandidatii ei, Dancila a sustinut ca acestia „nu iubesc oamenii”.

„Nu intru in competitie cu Iohannis sau Dan Barna. Voi spune un singur lucru, pe care nici domnul Iohannis nici domnul Barna nu-l au. Nu sunt apropiati de oameni, nu iubesc oamenii. Nu merg in randul oamenilor, sadesc… Domnul Barna sadeste ura in randul oamenilor si cred ca oamenii au nevoie de unitate, au nevoie de proiecte, au nevoie de discutii cu ei, au nevoie ca presedintele Romaniei sa fie apropiat de ei”, a declarat Dancila la finalul Congresului PSD.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: