news

„Cat sa fii de caine si de batut in cap si sa imi spui asta tocmai mie!”. Marcel Pavel, in lupta cu cei care il acuza ca a fost platit pentru a se infecta

Marcel Pavel, infectat cu coronavirus, reactioneaza furios dupa ce a fost acuzat de numerosi internauti ca a fost „platit” pentru a se imbolnavi. „Nu am declarat si nu sustin faptul ca exista acest virus ordinar, nu l-am inventat eu, nu eu v-am blocat in case, nu sunt o autoritate in acest sens, nu sunt virusolog sau epidemiolog pt a va spune ca acest nenorocit de Covid-19 exista sau nu exista, intrebati-i pe cei care l-au inventat si l-au raspandit pe intreaga planeta!”, a scris Pavel pe pagina sa de Facebook.

„Buna dimineata, dragi prieteni! Am vazut cu cata rautate au privit si privesc unii oameni (daca-i pot numi asa…), faptul ca eu trec prin momente extrem de dificile ale vietii mele! Repet, am fost diagnosticat cu dubla pneumonie, o afectiune grava a plamanilor necesitand un termen f indelungat pt a ma vindeca! Unii indivizi care au venin in loc de sange au indraznit sa scrie pe pagina mea ca am fost platit ca sa ma imbolnavesc de plamani si stau in spital in jur de 2 saptamani…!

Cat sa fii de caine si de batut in cap si sa imi spui asta tocmai mie!

Fratilor, eu sunt o persoana cu coloana vertebrala, dreapta, nu am fost, nu sunt si nici nu o sa fiu niciodata implicat politic, clar! Trec prin momente de cumpana a vietii mele!

In loc sa veniti in intampinarea mea cu un gand bun si cu urari de sanatate v-ati permis sa scrieti numai rautati! Pe cei care ati scris si v-ati permis sa ma jigniti si sa ma acuzati pe nedrept fara sa aveti nici macar o dovada ca as fi implicat in toata inchipuirea aceasta bolnava a voastra o sa va scot din lista si o sa va blochez ca sa nu va mai permiteti sa barfiti la modul ordinar la adresa mea!

Sa va fie rusine celor care ati scris mizerii despre mine! Este prima, dar si ultima oara cand o sa mai scriu lucruri negative legate de detractori! Gasiti pe altcineva pe care sa barfiti, pe pagina mea nu este loc de asa ceva! Nu am declarat si nu sustin faptul ca exista acest virus ordinar, nu l-am inventat eu, nu eu v-am blocat in case, nu sunt o autoritate in acest sens, nu sunt virusolog sau epidemiolog pt a va spune ca acest nenorocit de Covid-19 exista sau nu exista, intrebati-i pe cei care l-au inventat si l-au raspandit pe intreaga planeta!

Am fost diagnosticat cu dubla pneumonie, boala care iti da niste stari cumplite! Faptul ca la cele 2 testari de Covid de pana acum am iesit pozitiv la nu ma incanta deloc, dar trebuia sa dau niste lamuriri in acest sens si sa va impartasesc si voua aceasta intamplare nenorocita prin care trec si nu va doresc la niciunul dintre dv sa treceti prin ceea ce trec eu! Nu sunt obligat sa dau explicatii, dar am facut-o din bun simt civic! Dumnezeu sa ne binecuvanteze!”, a scris Marcel Pavel pe Facebook.

Marcel Pavel, internat zilele trecute la Institutul „Matei Bals”, a multumit vineri personalului medical si precizeaza ca a fost „salvat”, dar mai are inca o perioada „dificila de trecut”.

„In ultimele zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de inteles ca nu am mai aparut aici pe retelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela ca mass-media nu se dezminte niciodata, cateva exceptii facand doar anumite publicatii si posturi de tv care au dat stirile la modul foarte corect privind starea mea de sanatate si cauzele reale ale acestei nenorociri care s-a abatut asupra mea, contactand o dubla pneumonie si corelata cu acest nenorocit de COVID-19, fiindu-mi aproape fatale! (…) Acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu si al intreg personalului Institutului ‘Matei Bals’, condus impecabil de catre domnul Streinu-Cercel, am fost salvat, dar mai avand inca o perioada dificila de trecut si voi reveni la viata cum s-ar spune! Ma plec in fata acestor eroi pentru priceperea, gesturile si eforturile extraordinare ale medicilor, asistentelor medicale, infirmierelor Institutului ‘Matei Bals'”, a scris artistul, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa
Tags: marcel pavel

Recent Posts

Iranul ameninta ca va construi o bomba nucleara daca va fi atacat de Israel: „Sambata am folosit doar arme vechi”

Iranul ameninta ca va construi o bomba nucleara daca va fi atacat de fortele israeliene,…

10 ore ago

Ciuca: „Daca va fi nevoie, PNL va avea propriul candidat la Primaria Capitalei. Electoratul nostru nu-l sustine pe Piedone”

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a afirmat, joi seara, ca, in eventualitatea retragerii lui Catalin Cirstoiu…

7 ore ago

Un fugar american a fost prins in Piata Sf. Petru din Roma. Avea la el trei cutite lungi

Politia italiana l-a arestat, saptamana trecuta, pe „cel mai cautat” fugar american. Barbatul a fost…

11 ore ago

Sportivii romani vor merge la Paris cu aeronava „Nadia Comaneci”

Aeronava  Tarom care va transporta sportivii romani la Jocurile Olimpice de la Paris poarta numele…

11 ore ago

Doua fete de 6 si 11 ani au fost injunghiate in Franta. Suspectul a fost arestat

Un barbat a fost arestat dupa ce doua fete in varsta de sase si 11…

11 ore ago

Un lider regional al partidului german de extrema-dreapta AfD, trimis in judecata pentru utilizarea „cu buna stiinta” a unui slogan nazist intr-un discurs

Un lider regional al partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) a fost trimis…

11 ore ago