„Cata apocaliptica, nascatoare de succes”. Andrei Gheorghe, profund scarbit de Gabriela Firea: „Mincinoasa cu tupeu”

news

Andrei Gheorghe publica un mesaj dur la adresa Gabrielei Firea dupa ce aceasta s-a apucat sa ofere lectii de jurnalism celor de la hotnews.ro. Firea s-a enervat ca jurnalistii au scris despre transferurile de angajati de la Primaria Voluntari, condusa de Florentin Pandele, la Primaria Bucuresti.

„Sedea cucoana la televizor si zicea ca Gheorghe a facut un accident dupa care a parasit locul faptei. Dupa ce s’a saturat de zis nu a mai zis nimic si a lasat minciuna sa balteasca in mintile celor ce o priveau. Acum da lectii de jurnalism. Cata apocaliptica, nascatoare de succes, lider cu viziune, mincinoasa cu tupeu, om politic important…”, a scris Gheorghe pe Facebook.

Screen Shot 2017-10-20 at 15.57.12

Firea i-a acuzat pe jurnalistii de la hotnews.ro ca urmaresc „denigrarea Primariei Capitalei si a Primarului General” prin articolele pe care le scriu despre afacerile primariei.

„In legatura cu afirmatiile din articol, conform carora ‘Primaria Voluntari si firmele infiintate de institutie au furnizat cel putin opt oameni plasati in puncte cheie la Primaria Capitalei’ va informam ca dreptul de munca este garantat de Constitutie, iar prezentarea acestor persoane ca avand ca singur “atu” locul anterior de munca este nedreapta, tendentiosa si discriminatorie, in conditiile in care persoanele respective au experienta in administratie sau in domeniul in care vor activa in cadrul companiilor municipale.

Despre avantajele realizarii acestor companii Primarul General, Gabriela Firea, a vorbit public in repetate randuri, insa exemplele concrete oferite (proceduri si timp de executie mai scurt, precum si costuri mai mici) nu au fost reflectate in mod clar pe site-ul hotnews, din motive obscure.

In concluzie, consideram ca acesta campanie prin care se incearca cu orice pret denigrarea Primariei Capitalei si a Primarului General nu reprezinta decat actiuni politice, in defavoarea bucurestenilor. Cu toate acestea, actuala administratie va continua demersurile pentru modernizarea orasului si actiunile de eficientizare a chelturii banilor publici”, se arata intr-un comunicat al Gabrielei Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: