Catalin Drula afirma ca o eventuala candidatura a Gabrielei Firea la Primaria Capitalei i s-ar parea „o sfidare” la adresa bucurestenilor

politica

Catalin Drula, PSD pe drojdie, spaga, Marcel Ciolacu, Dumitru Buzatu, PSD, spaga

Presedintele USR, Catalin Drula, a declarat ca o noua candidatura a Gabrielei Firea la Primaria Capitalei ar reprezenta ”o sfidare” la adresa bucurestenilor si ca electoratul ar respinge o astfel de solutie. Drula afirma ca primarul in functie este favorit in cursa electorala pentru un nou mandat si ca USR va decide in forurile sale interne daca il va sustine din nou pe Nicusor Dan pentru functia de primar general.

”Mi s-ar parea o sfidare grozava din partea PSD-ului sau din partea cui o candida. Mi s-ar parea o sfidare, eu cred ca bucurestenii vor respinge o astfel de candidatura”, a afirmat Catalin Drula, miercuri seara, la Prima News, intrebat daca in opinia sa cariera politica a Gabrielei Firea s-a incheiat in urma scandalului privind azilele de batrani din judetul Ilfov.

De asemenea, solicitat sa raspunda daca in opinia sa Nicusor Dan este favorit in cursa electorala pentru un al doilea mandat la Primaria Generala, liderul USR a raspuns: ”Da, cred ca primarul in functie in general este favorit”.

In schimb Drula a ezitat sa spuna daca decizia privind sustinerea lui Nicusor Dan de catre USR, la alegerile de anul viitor, este suta la suta sigura: ”Am spus-o de nenumarate ori ca sustinem o solutie in continuare de dreapta, pentru Bucuresti. Care sa aiba aceasta grija fata de banul public, sa duca proiecte la indeplinire. Avem un parteneriat cu Nicusor Dan, il sustinem in prezent, nu am intrat inca in campanie electorala, pentru alegeri, o sa luam decizia in partid”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: