Catalin Drula, alaturi de primarul Clotilde Armand: „Cand ajungi la momentul in care mafioti te ataca in strada, stii ca ai procedat corect in interesul public”

politica

Numerosi reprezentanti ai USRPLUS au tinut sa isi anunte, miercuri, solidaritatea fata de Clotilde Armand, dupa ce a fost atacata in trafic de un individ foarte agresiv.

„Cand ajungi la momentul in care mafioti te ataca in strada, stii ca ai procedat corect in interesul public. Acesta e un fapt. Insa modernizarea administratiei romanesti inseamna ca asa ceva nu are voie sa se intample. Clotilde Armand are toata sustinerea noastra pentru a face ordine. Iar USRPLUS nu va da inapoi de la reformele atat de necesare pentru Romania”, a anuntat ministrul Catalin Drula.

USRPLUS condamna agresiunea petrecuta miercuri dimineata la adresa primarului Sectului 1, Clotilde Armand, opinand ca aceasta a deranjat grupurile de interese „abonate la banii publici”.

„USRPLUS condamna violenta inacceptabila asupra lui Clotilde Armand din aceasta dimineata, violenta alimentata de linsajul mediatic la care a fost supus primarul Sectorului 1 inca de la preluarea mandatului. Clotilde Armand a deranjat grupurile de interese abonate la banii publici si, de aceea, in ultimele saptamani, a fost hartuita tot mai agresiv: filaje in fata casei, saci de gunoi aruncati pe treptele Primariei, stiri false la televiziuni de casa, amenintari cu referendumuri de demitere. Acum, agresiune fizica. In aceasta dimineata, un barbat a atacat-o la un semafor, i-a lovit masina cu pumnii si a incercat inclusiv sa deschida usa autoturismului”, au scris reprezentantii USR, miercuri, pe Facebook.

Conform sursei citate, Clotilde Armand ‘continua lupta, avand de partea ei oamenii cinstiti’.

„Este un drum lung, dar nu ne vom lasa sub nicio forma intimidati! Ne-am asumat aceasta lupta si o continuam, fara nicio exceptie! Clotilde, suntem alaturi de tine!”, a adaugat sursa citata.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: