Catalin Drula: „Trebuie sa avem un program national de oprit mafia. In toata tara avem metode mafiote de a lucra”

politica

Alianta Dreapta Unita, europarlamentare, esec, AUR

Presedintele USR Catalin Drula a declarat ca in toata tara „PSD si PNL au cuplat mafiile la bugetele locale” si asta blocheaza modernizarea localitatilor din Romania.

„Trebuie sa decuplam mafiile de la bugete locale. Eu stiu cum se face, am inceput asta la Ministerul Transporturilor in cele doar opt luni in care USR a fost la guvernare. Trebuie sa avem un program national de oprit mafia. In toata tara avem metode mafiote de a lucra. Nu asta e politica. O mare mafie condusa de doi nimeni – Ciolacu si Ciuca. E inca democratie in Romania si noi, alianta Dreapta Unita, o sa o aparam”, a afirmat Catalin Drula, la Bistrita, potrivit unui comunicat de presa al USR.

Presedintele USR a avertizat ca mafiile sponsorizate din bani publici de PSD si PNL duc Romania la faliment pe modelul Greciei.

„Este dezastru economic. Suntem campioni la inflatie in Europa. Guvernul PSD-PNL a facut o gaura in bugetul tarii care se adanceste incontinuu si ne duce intr-un faliment de tipul Greciei. Liderii PSD si PNL sunt completi rupti de realitate. Este incredibil ca aceste politici economice dezastruoase au fost facute de PNL, un partid care nu mai are nicio legatura cu liberalismul.

Romania are ministrul de finante de la PNL care anunta cresteri de taxe de pe o luna pe alta. Pana acum, niciun guvern nu a avut tupeul sa introduca cresteri de fiscalitate in octombrie cu aplicare la 1 noiembrie. Guvernarea PSD-PNL inseamna abuzuri, economie in franare, toate perspectivele macro economice sunt infricosatoare”, a explicat Drula.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: